torsdag 13 september 2012

Lite sådär fånigt arg

Var iväg och köpte mig en iPhone idag (inte den nya förstås det är jag för snål för ;)), och jag är så där fånigt arg just nu. Jag bytte abonnemang och operatör och det visade sig när jag kom hem att mitt telnr flyttas över först 19/9, det sa han inget om han som sålde den, grrrr, jag ville ju börja använda telefonen direkt. Men nu ska jag försöka att inte vara så barnslig utan släppa det.

Som jag jag trodde så blev det ett härligt träningspass igår, det kändes så gott i kroppen efteråt! Men jag tror att jag har fått något virus i kroppen för jag fryser och känner av halsen idag.

Känner att jag inte får till något vidare inlägg idag, känns mest rörigt i mitt huvud och inga foton har det blivit, men jag visar lite foton från en fin hembygdsgård som vi besökte när vi var i Värmland.


Som jag nämnt tidigare så älskar jag att besöka sådana här ställen. Jag tycker det är så vackert med grått gammalt trä och en trappa gjord av natursten, hur fint som helst!

Vi hade sådan tur att vi träffade på han som skötte om stället och han lät oss gå in i en gammal rökstuga och titta och så berättade han lite om hur den användes, så roligt att få se och höra.

Så fina får och oj så hungriga de var.


Att få sitta och titta på lite foton och pyssla med dem är bra terapi, nu känner jag mig inte alls lika arg längre :).

"Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte." Nalle puh

Ha det toppen!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Oj, då får du ta det lugnt med träningen om du känner av halsen och guuud vilka söta får som verkligen var på hugget när det serverades en måltid ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Visst är det bra terapi att fixa med foton! Jag varvar verkligen ner.

  Bra val med telefonen. Så nöjd med min! Snart är det den 19:e ;)

  Härligt med hembygdsfård!

  Kram och ha en fin fredag
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att du inte blir sjuk nu!
  Jag har haft min i-phone i ett år nu och är super nöjd. Kanske att jag väljer ett annat abonnemang nästa gång, men annars är jag nöjd.
  Ha en bra dag och vilket mysigt ställe du visar kort ifrån.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du gjorde helt rätt som slog till på en iPhone, tänk va lätt det kommer bli att blogga från den :-). Tänk så här ang att du inte kan använda den på en gång: den som väntar på något gott....

  Hoppas du känner dig bättre i dag och att du får en bra dag!

  Kram

  PS: underbara kort från en underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar min iPhone!
  Har haft både 3an, 4an och nu 4s. Love it!

  Ha en skön helg.
  Kram K

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!