tisdag 18 september 2012

Hahaha

Jamen idag skrattar jag åt mig själv när jag tänker på hur arg jag var igår kväll över en sådan fånig grej att jag inte klarade av att hantera telefonen. Vilket problem va ;)?!? Nej det är en sådan där typisk grej som är så onödig att låta ta energi från en. Tack för tips om Blogger-appen, den är nedladdad nu men jag väntar med att testa den, för vem vet, annars kanske jag glömmer bort mig igen och blir arg och det har jag fått nog av nu, nu vill jag bara vara glad :)!

Blogger-appen är installerad :).


Kursen idag gick bra, det var ett riktigt härligt gäng som var där och de förstod verkligen syftet med kursen, tänk vilken skillnad det gör när man känner att man har intresserade och engagerade deltagare, det gör mig glad och det känns värdefullt att stå där.

Idag fick jag det, startbeviset till Lidingöloppet. Hjälp, vad är det jag har gjort, hur ska jag klara av att springa 30 km i kuperad terräng??? Äsch, ska fortsätta tänka positivt, jag har klarat det förut så det är klart att det kan gå igen. Men jag har en kropp som inte riktigt lyder mig, den vill liksom inte vara med mig när jag springer, men men, jag har tänkt som så att jag startar och så får vi se hur långt jag kommer :).

Det är en ganska tuff bana enligt mitt tycke och den där Aborrbacken är inte att leka med och särskilt inte med tanke på att när man kommer till den har man redan sprungit 25 km.

Vi kör ett tänkvärt citat idag:

"Människan offrar hälsan för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt." Dalai Lama

Jag hoppas ni alla haft en bra dag!

Kram Jennifer 

9 kommentarer:

 1. Tror du kommer gilla Blogger appen! Jag använder den då och då.

  Skönt att du känner dig nöjd med kursen och jättekul att du anmält dig till Lindingöloppet!!


  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hej du!! Har inte kommit in på din blogg på evigheter. Vet inte vad som varit fel. Kul att komma in igen.
  Det är trolleri med dom nya mobilerna.......
  Kram
  AC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skumt, jag har inte kommit in på din blogg heller??? Må så gott! Kram

   Radera
 3. Ha, ha! Vad kul att det finns fler än jag som kan bli arga över saker som man egentligen inte behöver bli arg över. :) Fast just då så tycker jag att argheten är väldigt nödvändig.

  Ha ne bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Hade vi bott närmre varandra så hade jag hjälpt dig. Hoppas att du får en bra dag min vän.
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, hoppas din dag varit bra! Kram Jennifer

   Radera
 5. Jag känner igen mig igen :) Fint att det ordnade sig! Tack för din omtanke!

  SvaraRadera
 6. Underbart citat! Vilken utmaning du gett dig in på, spännande!

  SvaraRadera
 7. Wow vad duktig du är som ska springa Lidingöloppet! Kram Suss

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!