söndag 30 september 2012

Längta

Ja men vi fick ju en riktigt fin lördag jag och Lotta. Tack Lotta för att du var med och såg till att lördagen blev en toppendag även fast jag inte kunde springa!

Det blev lite shopping och god mat och så är det ju så roligt att bara strosa runt här i Stockholm.

De andra vännerna var duktiga och sprang lite olika distanser av Lidingöloppet och så käkade vi en god middag på kvällen. Men vi tjejer kan väl inte direkt kalla oss några nattugglor, vi hängde med på en öl efter middagen men sedan hägrade sängen :).

Snart dags att fara hem med ett stopp vid Barkarby först, få se om det blir något fyndande, lite presenter till dem där hemma hoppas jag hitta. Det ska bli så gott att få komma hem till mina kära, tänk vad man kan längta och när jag såg små barn vid frukosten i morse så slog längtan till som bara den! Men det ska väl vara nyttigt att längta sägs det :).

Ha en skön söndag alla fina!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

 1. Vad härligt!
  Hoppas att ni får en underbar söndag. Här skiner solen hoppas att den gör det hos dig också :-)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Bodde i Stockholm i ett år och ibland kan jag längta dit. Mycket för att bara gå och strosa. Nu är det över ett år sedan jag var där sist, men får nog försöka ta mig dit snart igen.
  Ha en skön söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så fint att ses igen när man har längtat!

  SvaraRadera
 4. Visst är det väl en härlig känsla när längtan slår till så där. Det är en lycka att ha en familj att komma hem till efter att ha fåt vara ute på eggna äventyr för ett ögonblick!

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Härligt och nyttigt att längta och så härligt när man ses igen.
  Fina bilder. Ha en skön söndag.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt med en tur till Stockholm.Jag tycker man behöver lite utflykter att se fram emot på hösten annars blir det ju för trist och lite för mycket vardag! Må så gott vännen stor kram från Maria

  SvaraRadera
 7. En tur till huvudstaden är mysigt! Men visst är det skönt att komma hem igen!

  Ha en härlig söndagskväll!

  SvaraRadera
 8. Det är skönt att få komma ifrån vardagen och nyttigt att få längta lite efter dom där hemma. Att få se vilka guldklimpar man har i sitt liv!

  Ha en härlig söndagskväll!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Det låter som en fantastisk lördag! Hoppas du fick massor med pussar och kramar när du kom hem till dina älsklingar igen:)

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att du haft det bra, trots att du inte kunde springa!

  Härligt att komma hem till familjen igen:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 11. Mysigt att få komma bort lite även om det inte blev något lopp den här gången. Hoppas det blev några trevliga fynd på outleten istället och att längta och sakna är bara bra - då vet man verkligen hur bra man har det ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 12. Hoppas du gjorde några fynd:-)

  Kram

  SvaraRadera
 13. Hallå! Åh vad trist att du inte kunde springa. Hoppas att du kryar på dig nu:) Hoppas att du iaf fick med dig lite fynd från Barkaby. Det är lääänge sedan jag var där. Krya krya på dig nu/ Kram Anne

  SvaraRadera
 14. Vad skönt att du kunde göra det bästa av det, trots att du inte kunde vara med och springa. Kramar i massor!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!