torsdag 27 september 2012

Lite ledsen

Alltså var kommer allt snor ifrån???? Jag fattar inte att det kan produceras så mycket. 

Jag är lite ledsen idag måste jag säga, fast det är inget allvarligt, det är bara en sådan där fånig grej. Jag har idag verkligen insett att jag inte kommer att kunna springa Lidingöloppet på lördag, jag hostar som en tok fortfarande och får hjärtklappning av att gå i trappor så att tro att jag ska klara av att springa 30 km på lördag är ju bara ett skämt. Och ja jag blir faktiskt ledsen över det, jag är sådan att har jag sagt att jag ska göra en sak så gör jag det, jag hatar att misslyckas eller att hoppa av saker, men nu måste jag sätta hälsan i första hand, så är det bara. Och jag ska se positivt på det, jag hänger ändå med mina kamrater ner till Stockholm och hejar fram dem och så bor vi på hotell och käkar gott så det ska nog bli en bra helg och jag slipper ju få ont i kroppen och känna att jag knappt klarar av att ta mig till bussen efter loppet!

Men nog snackat om mig, min stackars lilltös har fått öroninflammation, men som tur var så fick vi komma till doktorn fort och fick penicillin på en gång. Det är ju bara så hemskt att se sina små ha ont, man önskar liksom att man kan överta deras smärta.En sjuk liten tös som inte hade särskild stor matlust.

Dagen har ägnats en hel del åt filmtittande. Jag har kommit med olika förslag på lugna aktiviteter som jag vet att hon brukar gilla, men hon har inte orkat göra något av dem utan har mest velat ligga i soffan så då har hon fått göra det.


Sagostund har vi haft också :).


Nej nu är det så att jag har råkat lova grabben att jag ska klippa honom så jag får väl göra det då :).


"Fear less, hope more; eat less, chew more; whine less, brathe more; talk less, say more; lover more, and all good things will be yours" citat hämtat här


Ha det gott!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Självklart ska du sätta hälsan i första hand, du får springa nästa år:)
  Men kul om du orkar åka med och hejja på dina vänner, det blir bra det!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Sonen är också lite deppig för hans knä är paj och han kan inte heller springa lidingöloppet. Det går fler lopp. Det viktigaste är att du blir frisk. Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni snart mår bättre både du och lilltösen. Ha en skoj Stockholms resa, synd att du inte fick springa. Men är man sjuk ska man ta det lugnt. Krya på er. Kram

  SvaraRadera
 4. Visst kan det kännas surt när man inte kan genomföra det man tänkt men huvudsaken är ju att du blir frisk! Det kommer fler Lidingölopp men du har bara en kropp.

  Hoppas Ebba kryar på sig och att ni båda är friska snart! Ha det så kul i Stockholm!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt att lidingöloppet inte blir av för din del:( Det kan jag verkligen förstå att du är ledsen över. Hoppas det blir trevligt i Stockholm ändå.

  Krya på er!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Krya på er!!! Mamma Mu är ju bra medicin :)

  SvaraRadera
 7. Hälsan #1!

  Nästa år blir bättre. Krya på er! Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt att du inte kan springa!:( Förstår din besvikelse helt. Hoppas dock att du får en trevlig helg ändå med hotellvistelse.
  Här är det också snorigt och hostigt och det kommer att bli en mycket lugn helg.
  Tusen tack för din kommentar hos mig. Har idag tagit en långsam morgonpromenad och det kändes himla bra att få rensa hjärnan lite.
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!