onsdag 16 juli 2014

För lat

Dagarna flyger fram, nu är det bara en jobbdag kvar sen är det semester. Det ska bli så himla gött!

Fullt upp hela tiden och bloggvärlden besöks bara via telefonen lite då och då. Och helt ärligt känner jag mig för lat för att ta fram datorn och föra över bilder ;).

Helgen som var blev en riktig kalashelg. Två av tjejerna vi lärt känna genom föräldragruppen har fyllt år. Tänk att det nu är hela 7 år sedan vi träffades. Jag är enormt tacksam över att vi fått så fina vänner.


I söndags stack äldste grabben till Göteborg för att spela Gothia Cup. Tänk vilken rolig vecka de kommer att ha! Tyvärr åkte ut ur cupen i kvartsfinalen idag, men jag tror ändå att de har roliga dagar framför sig.


Det gör ont i mammahjärtat för att vi inte kunde följa med ner och titta.


Köksrenoveringen pågår. Jag undrar lite hur jag ska stå ut med grejer överallt? Kyl och frys i hallen, kokplattor och micro i vardagsrum, disken får fixas i tvättstugan. Jaja, jag får tänka på resultatet, det kommer bli bra, väldigt bra.

Ikväll hade vi turen att bli bjudna på grillat hos goa vänner. Det blev en oerhört trevlig kväll med en massa go mat och efterrätt och med lekglada barn, ja det blev helt perfekt.

Men nu är det dags att krypa till kojs så att jag orkar med gympasset tidigt imorgon.

Ha det gott!

Kram Jennifer 

2 kommentarer:

 1. När det gäller renoveringar så måste jag verkligen tänka framåt, för just där och då är det INTE skoj :-) Vill att allt ska va klart supersnabbt!!! Då är det bra att bli bortbjuden på mat hos fina vänner :-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med semester nu :-)

  Ja det blir allt mindre tid med bloggandet och datan men men så är det och ibland är det lite skönt att "koppla bort sig" ;-) (även om jag kan lusläsa med telefonen hihi)

  Det har ju varit ett fantastiskt gott väder här i Göteborg att spela Gothia cup, lagom varmt men inte stekande hett!!

  klart man vill ha en renovering klart snabbt och jag tror att du glömt om några veckor att du fick diska i tvättstugan när köket har kommit på plats!!

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!