måndag 7 juli 2014

Bara måste man ju äta glass

Måste ju säga det att det kändes lite trist att behöva sitta inne och jobba en solig dag som denna. Jag hade mycket hellre varit hemma med mina godingar som var så nöjda med att poolen nu äntligen var klar så att de fick bada.


När jag kom hem från jobbet stack vi iväg till glasskiosken. Varma dagar som denna bara måste man ju äta glass, eller hur?Polka och saltlakrits, mmmm, så himla gott!


Men nu är det bäst att sova, det ska upp och tränas före jobb imorgon.


Ha det!

Kram Jennifer 

5 kommentarer:

 1. Så gott!!! Jag blir alldeles jättesugen nu. Vilka smaker….mums!

  Ha det så skönt och duktig du är som tränar innan jobbet!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Klart man måste äta glass!! Och den där kombinationen - oj så gott!! Måste testas omgående :).

  Förstår att det är tungt att jobba nu men tänk på att du har allt ditt kvar. Och njut riktigt mycket på kvällar och helger. Det står inte på förrän det är din tur att vara ledig!

  Sköt om dig fina Jennifer!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Pikar mannen här hemma för att vi inte fått upp poolen ;-) och glass är verkligen ett måste de här fina dagarna. Tråkigt bara att jobba. Hoppas du snart kan va ledig och att det fina vädret håller i sig.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Glass och sommar hör verkligen ihop! Salt lakrits lät himla gott :-)

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 5. Å vilken god glass, mina favoritsmaker :) Inte kul att jobba men då har du ju ditt kvar. Imponerad att du tränar innan jobbet.
  Har svarat på din fråga hos mig men kan svara här också. Tycker absolut att ni ska åka till Kroatien, men med mest stenstränder och lite besvärligt att komma i vattnet så kanske jag skulle vänta till barnen är lite större, men det är ju en smaksak. Vi åkte med Scandjet från Karlstad och var jättenöjda. Det enda var att planet var försenat två timmar både dit och hem.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!