tisdag 29 juli 2014

Tylösand

Då var vår vecka i Tylösand över och vi är hemma igen. Det blev en kanonbra vecka och det var så skoj att få hälsa på brorsan och se hur han har det i Halmstad. Det blev inte så mycket fotande med kameran och jag har inte orkat föra över dem till datorn än. Men här kommer en massa bilder tagna med telefonen :).


Alltså jag säger bara wow, vilken strand det var, så otroligt vackert!Vi hade det riktigt bra i vårat tält och det höll för en, eller ett par rejäla åskskurar också.
Jag och småttingarna låg på samma luftmadrass och de sov så gott, i princip på mig, så min sömn blev det väl lite sisådär med.
Och grin, bråk och tjat hade vi en del av också, men vad är väl en familjesemester utan det ;).


På Riccardo´s blev det riktigt god glass.Allsång vid Tylösand hotell blev det också, med Magnus Carlsson och Linda Bengtzing. En massa folk och en härlig stämning var det men ack så varmt så vi var tvugna att gå ner till stranden och svalka oss.Pappan var saknad, men vi gjorde en fin hälsning och skickade till honom.


Här hemma pågår renoveringen för fullt och det är lite smått kaos. Jag och kidsen drar nog därför till stugan imorgon. Så slipper jag se stöket och maken får renovera i lugn och ro utan barn som gapar och skriker runt om.

Hoppas att ni har härliga sommardagar!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Vilken vecka!! Så härligt ni haft det - underbara bilder!! Blir bra sugen på att åka o tälta - M är inte lika på på den idéen ;).

  Skönt att åka till stugan o slippa vara i renoveringen. Ska bli kul att se allt när det blir klart.

  Ha det riktigt gött fina du!
  Stor kram Carina

  SvaraRadera
 2. Jag är imponerad att du tältar med barnen, jag är inte så "tältig" av mig! Ändå sov jag två nätter på tomten i Torekov med Wiggo, okej jag får erkänna att det var mysigt....

  Vilken härlig vecka ni har haft och visst är det vackert där i Halmstad!

  Hoppas att du har en härlig semester och att ni får
  Det bra i stugan!

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!