torsdag 10 juli 2014

Får vara nöjd över det

Jippiiiiiiiie, jag har tagit helg! Och sen är det bara en jobbvecka kvar innan semestern. SMHI-prognosen lovar fint väder imorgon så vi hoppas få användning av följande:


Lillgossen har nu verkligen börjat gilla att spela fotboll. Nästa sommar kommer han nog vara mogen att börja spela i ett lag :).
Igår blev det ett pass på crosstrainern ute på altanen, svetten bara forsade. Nu var det dock inte för att jag körde stenhårt för det fixar inte knät än, utan det var pga värmen. Tur att jag gillar att svettas när jag tränar ;). Och svetten rann även idag när det blev ett styrkepass på gymmet. Blir lite småstressad över att inte kunna köra knäböj och marklyft, men bänkpress funkar bra i alla fall så jag får vara nöjd över det.

Nu är det hög tid att sova.

Ha det!

Kram Jennifer 
3 kommentarer:

 1. Den där träningsstressen är fruktansvärd kan man inte bara ta det lugnt någon gång och ändå vara nöjd (iaf jag)

  Jag hoppas verkligen på gott väder nu när jag snart om någon timme sticker hem!

  Ha en härlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni fick användning för sakerna idag :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni haft en ljuvlig dag idag och att ni fick användning av alla sakerna! Vi har haft det superhärligt idag.
  Förstår din frustration, men ta det lugnt. Det lönar sig i längden. Jag och sonen har varit på gymmet idag och idag var det inte lika varmt som i början av veckan. Då svettades jag floder och hade inte alls lust att ställa mig på crosstrainern. I och för sig anser jag fortfarande att det är den tråkigaste maskinen på gymmet!
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!