måndag 20 juli 2015

Vi fick inte en enda

I lördags blev det till att hämta upp äldste grabben och sen tittade vi på finalen i Gothia Cup i hans åldersgrupp. Det var Tokyo mot Hammarby, Tokyo var otroligt duktiga och vann med 4-1. Små, snabba och supertekniska var de.




Sen körde vi en riktig familjefight, minigolf på campingen. Måste säga att det gick riktigt bra, det var ingen som spårade ur och blev sur och galen ;).




På söndagen var det dags att packa ihop tältet och styra kosan mot Strömstad. Vi var lite sent ute med att boka campingplats men vi fick platser på en riktigt bra camping. Igår mulnade det till på eftermiddagen så det var inget badväder precis, men mysigt att gå ner och kika på badplatsen och vattnet ändå.




Stackars äldste grabben fick feber och hosta i lördags så han har mest legat och sovit och vilat. Men efter lunch idag så piggnade han till.




Imorse tog jag mig en pw, ville känna av lite hur det känns med knät. Men efter 3 km började det värka. Så jag höll ett lågt tempo och njöt av den fina utsikten. Alltså alltid när jag är vid kusten så drömmer jag om att få ha ett eget sommarställe någonstans vid kusten, jag verkligen älskar havet. 

Sen har det varit soligt och fint hela dagen. Dock kommer det kalla vindar ibland så det ser härligare ut än vad det var på bilderna.



Vi hängde på stranden, men bad blev det inte, alla tyckte det var för kallt. Lillgossen slängde sig i och för sig i vattnet det första han gjorde men skrapade i knät och fick ett sår och sen ville han inte bada mer. Men det finns ju annat skoj att göra vid stranden, vi försökte oss på krabbfiske bland annat. Men jag vet inte vad vi gjorde för fel, alla runt om oss fick massa krabbor och vi fick inte en enda :(. Får bli nytt försök imorgon.


Klassisk tältlunch och kidsen älskar det :).



Till kvällen blev det till att grilla lax, till det kokt potatis, sallad och romsås, supergott!

Imorgon ser det ut att kunna bli regn på fm så vi sitter nu och grunnar på vad vi ska hitta på då. Någonting skoj ska det nog kunna bli.

Ha det toppen!

Kram Jennifer





3 kommentarer:

  1. Jag är så imponerad av erat campande, jag hade nog aldrig klarat det ;-) så mysigt ni verkar ha det :-)
    Strömstad är fint!
    Det finns en camping som heter Daftö, de har en stor lekplats, tyvärr tror jag att man måste betala för att få leka där (ganska dyrt tom) sen finns det ett stort shoppingcenter som heter Nordby en liten bit utanför Strömstad (om regnet vräker ner )

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Så gott ni har det Jennifer. :) Ha fortsatt fina semesterdagar och så hoppas jag att sonens feber gett med sig. Ta hand om varandra.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Men vad mysigt ni har det :-) Ja den där soliga och varma sommaren tycks ha tappat bort sig någonstans men det går ju ändå att göra roliga saker tillsammans och det är ju det viktigaste tycker jag. Att få va tillsammans :-)
    Kram och ha en fortsatt fin semester. Hur gick det med krabbfisket andra gången? Blev det några?

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!