lördag 25 juli 2015

Jag drömmer om

Vi är hemma igen efter 11 dagars tältande. Och tänk så himla bra vi har haft det! Sådan otrolig tur med vädret, regn en enda dag bara. Visst har det blåst och inte varit supervarmt men det har varit soligt och det räcker bra. En del gnabbandes mellan kidsen har det varit, går liksom inte att komma ifrån när man är så tätt inpå varandra hela tiden. Men det är ändå så härligt att se vilka vänner de är och vilken trygghet de har i varandra. Och äldste grabben är bara så go mot sina småsyskon och lillgossen ser verkligen upp till honom. Jag och maken har klarat det bra också, inte så mycket gnabbandes, inte ens när tältet skulle upp och ner ;).

Vår sista dag i Strömstad åkte vi ut till Kosteröarna, Sydkoster. Och oj, jag blev direkt förälskad i den ön, så mysigt och vackert!

Jag drömmer om ett eget sommarställe på liknande plats. Men då måste jag verkligen vinna på Lotto först för det är inga dåliga priser på sommarboende på dessa platser. 
Vi köpte med oss lite rökt makrill och lax och satte oss på en klippa och åt. Det började såklart cirkulera fiskmåsar runt om oss. Och jag lyckades starta ett riktigt bråk mellan fåglarna. När vi ätit upp la jag ut fiskskinnet till fiskmåsarna. De var snabbt där för att äta upp det. Men det kom fler sugna fåglar och det blev riktigt bråk mellan dem så jag blev rädd :).


Vi fortsatte sedan vandringen mot en av stränderna.


Det var ruskigt kallt i vattnet så inte ens kidsen ville bada. Men en mysig stund på stranden fick vi ändå. Och som tur var fanns det dass för lillgossen blev såklart bajsnödig och vägrade bajsa i skogen.Kosteröarna vill jag definitivt återvända till. Och jag hade gärna stannat längre i Strömstad och hunnit med mer.


Campingbilder :). 


Klockan börjar bli mycket och ögonen svider lite lätt så det är nog dags att lägga undan telefonen och sova nu. Jag ska orka fortsätta med tvättberget imorgon ju ;).

Ha det!

Kram Jennifer


3 kommentarer:

 1. Det ser riktigt härligt ut...så tufft. Jag hade aldrig vågat tälta tror jag...Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Det ser riktigt härligt ut...så tufft. Jag hade aldrig vågat tälta tror jag...Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig semester ni har haft och med alla sköna minnen i bagaget så kan jag tänka mig att det känns helt ok med ett tvättberg att ta itu med. ;)

  Kram på dig

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!