fredag 10 juli 2015

Lite orolig

Semester! Fem veckors ledighet och det ska bli så himla skönt. Maken och kidsen har varit lediga den här veckan och de stack till stugan i onsdags så jag och äldste grabben har fått klara oss själva några dagar :). Jag skjutsade grabben till träning i onsdags eftersom det regnade så väldigt, annars brukar han vara duktig och cykla dit. Sen så drog jag mig för att ge mig ut på ett cykelpass, men eftersom det är den enda konditionsträningen kan jag kan köra nu så tänkte jag att regn inte ska få stoppa mig. Det funkade att cykla trots att regnet öste ner men jag tror aldrig att jag blivit så blöt någon gång. Måste nog skaffa mig vattentät cykeljacka och skydd till skorna :). 


Blöt från topp till tå, men nöjd.

Det var bra skönt att få hoppa in i duschen efteråt. Sen var det dags att hämta grabben och eftersom jag inte hade hunnit laga någon mat så åkte vi till pizzerian fast klockan var 21.30. Så kan det bli ibland :).

Igår blev det träning på gymmet med en vän medan grabben tränade fast då fick det bli varsin smoothie efteråt istället för pizza :). Utöver träning och jobb så har jag fixat och grejat och börja packa inför Göteborgsresan. Jag är lite orolig över vädret, vi ska tälta och just nu känns det som att det regnar mest hela tiden. Men det löser sig, det kommer bli bra.

Jag slutade tidigt idag och åkte till fysioterapeuten. Han tyckte att rörelsen i knät såg bättre ut och jag fick ett nytt träningsprogram som jag ska följa, nu får jag till och med köra två benövningar på gymmet :). Sen passade jag på att ta mig en cykeltur innan de andra kom hem och det var dags för fredagsmys.


Så gött att få skriva på tavlan utanför kontoret :).

Men oj så tungt det gick idag. Benen kändes helt slut, vet inte om det berodde på att det blåste mer än det gjort tidigareläggs jag cyklat, eller något annat. Det var så skönt att få svänga in på våran gata och sen få hoppa av cykeln hemma.

Maken hade fixat sushi och bubbel för att fira in min semester. Sen har vi slappat i soffan. Men nu är det verkligen dags för kidsen att hoppa i säng.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Härligt känsla när man går på semester. Jag hoppas verkligen vädret återgår till att vara sommar och det inte regnar när ni skall tälta. Kramizz Laila

    SvaraRadera
  2. Sushi och bubbel, han kan han din man :-) Grattis till semestern och jag håller verkligen alla tummar och tår för att vädret ska bli bättre. Kram på dig och roligt att det verkar gå åt rätt håll med ditt knä.

    SvaraRadera
  3. Härligt med semester och bra med träning. Just nu är jag helt ur fas träningsmässigt. Trist. Kram.

    SvaraRadera
  4. Härligt med träning och SEMESTER !!!!
    Jag längtar jag med…
    Hoppas solen har kommit till dig idag också
    Kramisar

    SvaraRadera
  5. Tack finaste Jennifer för din rara kommentar hos mig. Värmer gott! Kram Jes

    Ps! ha en underbar semester!!!

    SvaraRadera
  6. Härligt med semester Jennifer! :) Njut av lediga dagar tillsammans och så hoppas jag att ni får fint tältväder i Göteborg.

    Sköt om dig vännen!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!