torsdag 30 oktober 2014

En viktig ingrediens

Det här blev ju en riktigt skön dag. Jag startade med ett pass på gymmet, körde bland annat med kettlebell i tabataform.
Sen blev det till att jobba ca 4 timmar för att sedan åka till tandläkaren med lillgossen och jag bestämde mig för att ta ledigt resten av dagen. Det där med fyratimmarsdag kändes ju riktigt bra :). Jag och kidsen hann handla lite och så frågade jag vad de ville göra och de ville baka så så fick det bli. Lillgossen ville göra chokladbollar och lilltösen muffins.
Det blev jättebra, vi glömde dock en viktig ingrediens i muffinssmeten, bakpulver. Men de blev goda ändå om än väldigt kompakta :).
Sen hälsade vi på käre lillebror som fyllde år igår, det bjöds på kaffe och smörgåstårta. Så kul att ses, det blir alldeles för sällan trots att vi bor i samma stad.

Sen hade jag ju gärna åkt hem och slängt mig i soffan men se det gick inte, jag hade ju bestämt att köra ett gympass med en kompis. Oj, det gick tungt, men som vanligt, gött efteråt. Och jag kände mig sen välförtjänt att få sitta i soffan med maken och titta på Så mycket bättre på ViaPlay.

Känner mig nöjd över denna dag, god natt!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Vad gott det lät med chokladbollar!
    Här har det varit handboll hela dagen och det hade varit skönt att komma ut lite, men jag orkar inte. Blir en lugn kväll framför tv och tidig sängdags då det är avresa kl 8:10 imorgon för mer handboll.
    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!