onsdag 29 oktober 2014

Sugen på godis?

Tack och lov så vaknade lilltösen utan öronvärk idag. Men hon har klagat över att det känns som att hon har vatten örat. 

Idag låg nya numret av toppHÄLSA i postlådan. Alltid lika kul att få bläddra i en ny tidning och fylla på med lite inspiration. Jag kan känna att jag är i en liten svacka gällande träningen, just nu får jag kämpa för att få träningen utförd. Men så tänker jag att det får vara så just nu för jag vet att träningsglädjen kommer att komma tillbaka och det kommer snart att kännas lätt igen att få till ett gött pass. 
Och visst är det väl bra mysigt nu när man får tända en massa ljus. Många tycker det är jobbigt med mörkret som är nu, och visst får jag väl hålla med om att det är lite svårare att ge sig ut på träning i mörkret men jag tycker ändå att det är ganska mysigt just det här med tända ljus och mysa med te och skorpor :).Läste ovanstående i tidningen "sugen på godis? Skyll på bakterier!". Ha ha, oj vad jag måste ha många sådana bakterier i min mage för mitt godissug är liksom konstant.

Nä, nu är det bums i säng för imorgon är det träning före jobb som gäller.

Ha det bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Haha. Jag såg din rubrik och tänkte direkt: -Jaa!?!?... Shit jag har nog också en obotlig bakterie. ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Den där bakterien finns nog hos mig också, och den verkar totalt obotlig, för godis ...ja det är ju livet. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Haha, jag å andra sidan måste, halleluja, blivit kvitt dessa bakterier. Än upplever jag inte mörkret som särskilt tungt och hoppas att det inte kommer heller. Hoppas hoppas. Kram.

  SvaraRadera
 4. För min del har det inte heller blivit mycket träning pga förkylning.
  Men lite yoga har jag fått till.
  Godissuget är konstant hos mig ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. hahahah den där bakterien förökar sig tydligen riktigt fort hos mig!!!

  Kanske sitter det lite lock kvar från flygresan?? ja jag vet inte hur länge sådant kan sitta kvar...
  Jag har några Iform som ligger här hemma som jag inte hunnit läsa ibland tar jag med dom till jobbet men så sitter vi och pratar istället så jag får inte läst dom där heller

  Ha en fin helg

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Väntar på mitt nummer av tidningen :-) Hoppas på att den kommer imorgon så jag har lite helgläsning. Kan det va en bakterie som framkallar mitt begär av kakor tror du? ;-) så måste det ju va.
  Skönt att lilltösen mår bättre. Kram på dig!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!