fredag 7 februari 2014

Ville åka därifrån

Har sagt det förr och säger det igen, härliga fredag!!! Startade med ett träningspass på gymmet, lite rodd som uppvärmning och sedan diverse styrkeövningar.





Jag och lillgossen hade sedan äran att få vara med lilltösen i hennes klass. Vi var med på samling, arbetspass, rast och saga. Det var så roligt att få en inblick i vad de gör och jag förundrades av både barn och pedagoger, så duktiga. 




När det var dags för lunch så åkte jag och lillgossen vidare, vi blev tillfrågade att äta på skolan men då hade lillgossen fått nog och ville åka därifrån :). Han tyckte han borde få lunch på Burger King efter en förmiddag i skolan och så fick det bli.




Sen blev det till att hem och packa inför stugvistelsen. lite spelande av Bamses färgfia hann vi med också innan lilltösen skulle hämtas.




Väl framme i stugan var det bara till att vrida upp elementen, tända en brasa och tända massor av ljus och sedan började fredagsmyset på riktigt.




Amigo, Wild Kids och Fångarna på fortet, det blev en riktig tv-kväll. Men nu sover de sött mina små hjärtan.



Det är nog snart dags för mig att krypa ner under täcket också, men jag ska försöka vara lite social med maken och äldste grabben som kommit till stugan nu också :).

Ha en härlig lördag!

Kram Jennifer 

9 kommentarer:

  1. Sååå mysigt!
    Hurtiga du om morgonen! ;-) Starkt. Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med stugmys! Ha en skön helg vetja! Kram

    SvaraRadera
  3. Åh va härligt att åka till stugan. Längtar riktigt mycket till min nu kan jag lova :).

    Hoppas du får en riktigt mysig helg med familjen!
    Kram Carina

    SvaraRadera
  4. Ser så härligt ut!!! Vad roligt att vara med i tjejens klass och det var så bra! I min dotters klass har det varit lite jobbigt och när min man var med under en dag tittade dom på tom och jerry i nästan två timmar.... Kan säga att han var inte hel nöjd, min man arbetar som rektor....

    Ha en härlig lördag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jättehärligt att vara i stugan och ha helg!!

    Nu tar jag semester men ville titta in en snabbis och säga hej

    KRAM!
    Lotta

    SvaraRadera
  6. Ha det så mysigt!! :-) Perfekt att kunna åka iväg och mysa på det sättet :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Det är verkligen både roligt och nyttigt att vara med sina barn i skolan emellanåt - tror också att personalen uppskattar att det kommer föräldrar som är intresserade av vad som händer i skolan om dagarna! Kram Sara

    SvaraRadera
  8. Vilken mysig start på helgen. Ha det fortsatt fint.
    Tänkte höra med dig som tränar så mycket om du har erfarenhet från pilatesboll? Min sjukgymnast tyckte att jag skulle skaffa mig en och göra några övningar när inflammationen i benen lagt sig lite. Själv har jag aldrig använt mig av pilatesboll mer än testat helt kort. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tränar med pilatesboll ibland. Ibland kör jag hela pass och ibland enstaka övningar. Jag har laddat ner en pilatesboll-app till surfplattan med flera bra pass. Så kan man söka på youtube och hitta bra övningar.Jag tycker det är riktigt bra träning. Något jag ska använda bollen mer till är balansövningar :-).
      Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!