torsdag 6 februari 2014

Nu skiter jag i det och klagar på

Men vad är det för himla tråkväder vi har. Plusgrader hela veckan och prognosen för nästa vecka ser lika illa ut. Jag brukar försöka låta bli att klaga men nu skiter jag i det och klagar på. Jag vill ju ha riktig vinter med en massa snö, det här vädret är ju görtråkigt!!! Tänker på om jag kan hitta något positivt i det hela, men nej, inte just nu. Vädret är ju inget jag kan påverka så nog är det bra dumt att ödsla energi på att vara grinig över det. Men nu kan jag inte hjälpa det, jag är grinig ;).


Så här ska det ju se ut när det är vinter!

Ja ja, dags att släppa det och lägga av med det negativa tänket. Ikväll kom jag och maken ut på en joggingrunda. Vi tog det lugnt, men mina ben var tunga och så hade jag lite krampkänning i ena skinkan så det var ingen jättehärlig runda, men skönt efteråt :).

Nu är det dags för sängen så jag orkar med morgonpasset på gymmet. Och efter det ska jag och lillgossen vara med lilltösen i skolan, ska bli riktigt skoj att få vara med och se hur de har det.

Ha en riktigt bra fredag!

Kram Jennifer 

6 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med dig! Detta gråa trista hatar jag....
  Hoppas morgonpasset går bra, ha en fin fredag, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Här finns nada snö kvar och återigen ett regnigt västkusten!!
  I lätt regn tog jag mig en promenad igår, lite fortare och lite svettigare... Det kändes skönt efteråt!
  Så kul att få vara med i skolan, jag har faktiskt aldrig varit det och nu får jag väl absolut inte vara med! Självständighet på högnivå...
  Med mindre träning nu så undrar jag om jag kommer i form t April och Tough Viking! Kan ju köra för att det ser förbaskat kul ut (säger jag nu)
  Nästa vecka har vi sportlov, vi tar en dag var hemma med barnen så något kul får vi hitta på!
  Men först helg, ha en mysig en...
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Ni har ändå rätt mycket snö i förhållande till hur det ser ut här. Det mesta som kom för ett tag sedan har förvandlats till ledsna ishögar om de inte helt tinat bort. I dag regnar det men i går var det riktigt vår i luften även om solen inte sken. Lite hoppfullt trots allt. Men visst, det är bara i början av februari och än väntar snö och vinter. Kram.

  SvaraRadera
 4. Det är ju underbart ju, ju mindre snö desto gladare Karro.
  Men nu vill jag bli frisk så jag kan träna.
  Trevlig Helg
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att det är sååå tråkigt med detta gråa regniga... Snön är ett minne blott och jag tvivlar på att den återvänder. Trevlig helg!! Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni hade det mysigt i skolan. Håller med dig angående tråkvädret...
  Ha en fin helg! Kram Stina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!