tisdag 18 februari 2014

Kraxig

Äsch, vad tusan, idag blev det till att stanna hemma från jobbet. Hostig, kraxig och lite febrig, jag borde nog ha varit hemma igår också. Men jag vill ju inte vara sjuk, gillar det inte! Men nu är det som det är och lika bra att lyssna på kroppen.


En frukost fylld med vitaminer.


Det är soligt och fint ute och jag ligger i soffan och längtar ut. Så gläds jag åt att det blev så härligt väder eftersom lillgossen skulle på skogsutflykt med dagis och lilltösen skulle på utflykt med skolan. Och hade jag varit frisk så hade jag ju jobbat och i alla fall inte hunnit med att vara ute solen.

Och jag får väl säga som så att det är tur att det är OS, finns i alla fall något att titta på. Åh vad jag höll på slalomtjejerna, men attans, det gick ju inte vägen.

Ja, ett antal koppar med ingefärsthé blir det idag. Laddade ner senaste numret av iFORM på surfplattan och läste en intressant sak, i alla fall lite uppiggande nu när jag inte kan träna något ;).


Från tidningen iFORM.

Vad säger ni om det, det lät bra va? Men oj vad hatar att inte kunna träna och det är så där med mig att när jag inte kan träna så blir jag än mer sugen på att köra stenhårda träningspass. Men nu är det vila som gäller så att kroppen får återhämta sig riktigt. Jag vill absolut vara helt frisk till nästa vecka för då är det sportlov och vi ska till Sälen.

Må så gott!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Här har vi sportlov nu men ingen snö så det blir att hitta på lite annat. I dag har vi haft kusin-besök och det är alltid lika uppskattat.
  Krya på dig nu så du kan susa nerför backen nästa vecka!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig och tur i oturen att det är OS. Oftast när en blir sängliggande så är det inte ett skit på TVn.
  Ska nog ta å läsa det där inslaget i tidningen ;-)
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, tur det är os ;0)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Krya på dig. Det är många som är sjuka. Jag känner mig själv krasslig i halsen men inte värre än så. Ta hand om dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ja, lyssna nu på kroppen och krya på dig. Kram.

  SvaraRadera
 6. Krya på dig och stanna hemma en dag extra!! Lite tid vid tv:n med OS är ju inte helt fel.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du kryar på dig snart! Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Ser ganska så mysigt ut att vara sjuk hos dej, haha!
  Hoppas du mår bättre!

  SvaraRadera
 9. Åh, krya på dig! Hoppas att sjukan ger med sig fort! Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Usch då att det inte släpper... Skönt att du har OS att titta på! Se nu till att friskna till innan ni åker iväg!
  Alla dessa "nya" grejor, ja det lät ju iofs bra att ligga i soffan hihi...
  Gissa om jag är laddad för träning, en månad imorgon har det gått sen jag opererade mig.. Ändå känner jag mig lite osäker och rädd att börja träna och ta i... Ringde och pratade m kirurgavd, de rekommenderar ju promenader liiiite till! Suck! Men att jag kunde testa försiktigt! Så varva med pw och lugn jogg får bli en start...
  Krya på dig
  Kramar Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!