söndag 9 februari 2014

Solen tittade fram en liten stund

Söndagkväll, helgen går mot sitt slut. Vi har en haft en lugn och skön helg i stugan, liksom bara varit, inga planer, inga tider att passa förutom lite os-tvtider ;).


Får väl säga att jag hittat en fördel med värmen och det är att det gick att bygga snögubbar, hela familjen avbildades :). Men om det fortsätter att vara så här varmt så smälter de snart bort, så nu hoppas jag på lite mer kyla så att de får stå kvar.

Ja trots att vantar och annat blev dyblöta så hade de en rolig stund ute och det var faktiskt till och med så att solen tittade fram en liten stund. Det har vi inte varit bortskämda med nu på slutet.


Äldste grabben hade träning idag så han och jag åkte lite före de andra och medan han tränade så tänkte jag ta mig en lugn och skön joggingrunda. Jag gav mig iväg ut i regnvädret och lugnt gick det men det blev inget lätt och skönt pass. Jag lyckades hitta vägar som var fruktansvärt moddiga så det gick hur tungt som helst, det blev jobbiga 10 km, men skönt efteråt ändå. Fast sen har jag nästan känt mig lite febrig och har ont i hela kroppen så det har blivit till att slappa resten av dagen så hoppas jag må bättre imorgon.

Jag önskar er en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Ja galonvantar är bra grejer nu! Ni har mer snö än vi har i Linköping - vi gjorde snögubbar förra helgen och de har ramlat ihop nu.. Hoppas du inte blir sjuk tjejen! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Det verkar som att den här vintern blev alltför kort i mitt tycke :( Jag vill ha mer snö, några minusgrader och SOL!!
  Hoppas du inte blir sjuk nu!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du inte blir sjuk. Fin snögubbe familj.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att du inte bli sjuk. Kram.

  SvaraRadera
 5. Snö? Här är barmark igen! Så härligt med en lugn och skön helg, det har vi med haft, ja nästan så jag blir lite rastlös... Okej jag fick mannen att borra och skriva lite skåp och hyllor!
  Promenader har det också blivit!

  Hoppas verkligen att du vaknade upp piggare idag..
  Ha en fin måndag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag saknar snön. Bor i fel del av landet tror jag... :) Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!