måndag 10 februari 2014

Slå ur mig vreden

Pust, stånk, stön, nu ska jag försöka lugna ner mig. Skulle anmäla föräldrapenning på Försäkringskassan och försökte logga in med mitt Bank id, men vilket lösen jag än försökte med så gick det inte. Jaha, troligen har jag glömt bort mitt lösen. Går in på bankens sida för att spärra och beställa nytt, men det går inte, jag försöker ett antal gånger men det går åt skogen och ilskan bubblar inom mig. Jag hatar när saker och ting inte fungerar. Maken säger lungt att jag får väl vänta och prova imorgon istället, men jag har svårt för sådant, jag vill ju fixa det på en gång!!! Tillslut fick jag till ett mobilt BankId och kunde fixa allt via telefonen. Men jag har fortfarande en massa vrede inom mig. Jag vet att det är onödigt att slösa energi på sådana saker och jag tränar på att inte göra det, men idag lyckades jag inte för fem öre ;). Tror jag skulle må gott av ett box-pass nu och slå ur mig vreden, kanske ska ta och skaffa mig en boxsäck som jag kan avreagera mig på :).Längtar efter soliga härliga vinterdagar.Ursäkta mitt gnälliga inlägg, det här blev inte alls som jag tänkt mig. Hade tänkt skriva om något helt annat idag, men jag kom liksom av mig. Så det får jag skriva om imorgon istället. Imorgon blir det vab för min del, maken var hemma idag med lillgossen som har hög feber. Jag sov bredvid honom natten till idag och han var varm som en kamin den stackars lille gossen.

Ha det gott!

Kram Jennifer6 kommentarer:

 1. Stackars lilla J. Hoppas han är bättre i morgon. Hälsa krya på dig till honom.

  Förstår vreden. Jag är precis likadan - allt ska funka på en gång och utan krångel. Skönt det ordnade sig till slut i alla fall.

  Ha det bra!
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina, det ska jag göra!
   Kram Jennifer

   Radera
 2. Förstår din frustration när det inte går som man vill.. Hoppas ändå du lugnat dig nu! Lilla stackare då, jag hoppas han är bättre imorgon.
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. Krya på den lille. Förstår din vrede. Saker och ting ska bara fungera! Kram

  SvaraRadera
 4. Det är inte alltid så lätt att lägga sin energi på rätt saker även om man försöker. Krya på er. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Åh så irriterande när det strular. Jag blir också så himla arg av sånt ;)
  Hoppas din lille sjukling snart mår bra igen. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!