onsdag 12 februari 2014

Dans fusion

Det blev VAB idag också, men idag var lillgossen feberfri så imorgon blir det jobb och dagis igen.
  

Ett antal Beyblade-matcher körde vi idag, förlust varje gång för mig :(.


Jag har gått och varit lite smånervös hela dagen. Jag bestämde med en kompis att vi skulle testa Dans Fusion på Friskis och Svettis på kvällen. Det var ju galet länge sedan jag gick på liknande pass. När jag var yngre så gick jag mycket på aerobics och step up, men nu känns det liksom som att kroppen har stelnat till på något vis och den där taktkänslan vet jag inte om den finns kvar på samma sätt. Men vi bokade in oss på passet så då var det ju vara att pallra sig dit. Hade nästan lite ont i magen när jag åkte iväg och jag var tvungen att nervöskissa när jag kom fram.  
När vi går in i salen så ser jag ett gäng tjejer som går i grabbens klass, då blir jag ju ännu mer nervös. Jag menar han ska ju inte behöva skämmas i skolan imorgon ;). Men vet ni vad, det var ju kanonskoj!!! när vi väl kommit igång så släppte nervositeten och det var bara att köra på. Inte hängde jag med på riktigt allt och att vicka på höfterna gick väl sisådär, men inte hade jag då tappat allt från förr. Det här blir det fler gånger. 
Det var inte det jobbigaste passet, men nog steg pulsen och svettig blev jag. Och jag tror att jag kan ta i bättre nästa gång, första gången blir det aldrig riktigt max eftersom man inte riktigt vet vad som kommer. 

Efter träningen blev det soffan och Mia på Grötö, gud vad jag gillar det programmet :). Men nu är det dags att sussa. 

Sov gott!

Kram Jennifer 

5 kommentarer:

 1. Vad härligt att det blev en positiv upplevelse, och att lillgrabben mår bättre. Kram.

  SvaraRadera
 2. Mia på Grötö - visst är det underbart! Det behövs sådana program för att orka överleva trista bacillmånader som dessa.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Älskar Mia på Grötö. Underbart program. :-D Skönt att det är på bättringsvägen. Måtte Vabruari vara över snart... -.- Kram

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att ni tog er dit trots nervositeten innan och jag älskar att dansa. Kör mycket Zumba :-) blir ju aldrig så där bra som ledarna men en kan ju få låtsas att det ser lika enkelt och snyggt ut ;-)
  Skönt att sonen är pigg nu. Aldrig skoj när de små är dåliga. Kram och hoppas du får en fin helg.

  SvaraRadera
 5. Kryakramar! Och beyblade kommer jag ihåg… oj vad det spelades mycket här för några år sedan :) Kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!