onsdag 19 februari 2014

Andas lite

Tack goa, underbara ni för krya-hälsningarna! De värmer ska ni veta.

Natten till idag hade vi en liten tös med öronvärk här så hon fick stanna hemma med mig idag. Och då ville såklart inte lillgossen gå till dagis så han fick också vara hemma. Inte blir det den bästa vilan för en annan men jag har känt mig piggare idag, så det var gött att få ha dem hos mig. Vi ser ju inte allt för pigga ut :). Men nu är jag feberfri så imorgon blir det jobb. Blir till att ta med nässprayen för mina bihålor är inte att leka med just nu. Det blir bara en dags jobb för sedan tar jag sportlov. Kan säga att det inte var lägligt att bli sjuk nu, känner mig lite smått tokstressad (om man nu kan vara smått tokstressad, lät ju lite knäppt ;)) över allt på jobbet i och med att jag ska vara ledig en vecka. Men, det är som det är, jag löser det på något sätt, det vet jag. Men jag önskar den där lilla klumpen i magen kan försvinna.


 

Jag plockade fram ett gammalt nummer av min favorittidning, Blossom magazine, idag. Åh, vad jag saknar den, tycker den var fantastiskt bra. Jag läste om andning, och det var passande nu när jag känner som jag gör. När jag blir stressad så andas jag ju knappt, andningen är högt upp i bröstet. Jag måste verkligen träna på att få ned den i magen.
Jaha, ska väl ta och andas lite och sedan sova :).

Må så gott!

Kram Jennifer 6 kommentarer:

 1. Inge kul m sjukstuga :(. Hoppas ni blir friska så ni kan fira sportlov som ni tänkt.

  En stor krya kram kommer här!
  KRAM Carina

  SvaraRadera
 2. Åh vad jobbigt med den där känslan av stress. Men jag har i år börjat på yoga och det är ju bara så himla bra, där har jag lärt mig att andas ordentligt och tar faktiskt ofta till den där andningen när jag känner att det blir för mycket och det bästa är att det hjälper.
  Sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch vad jobbig det är när man känner sig så där stressad att man knappt hinner andas:( Hoppas du ändå kan koppla av när du väl är ledig.

  kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Dumt att vara tokstressad över jobbet, känner tyvärr ingen känslan.
  Kram fina och ha ett fantastiskt sportlov

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni mår bättre i morgon. Och försök släpp stressen. Kram.

  SvaraRadera
 6. Att andas rätt är verkligen en konst och jättebra om du kan få till det när du känner som du gör nu. Hoppas du känner dig lite lugnare efter en jobbdag så du kan njuta fullt ut på lovet :-) Kram på dig och hoppas dottern är bättre i örat.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!