måndag 3 februari 2014

Skrattade så tårarna sprutade

Det blev en kanontrevlig helg i Stockholm, ska jag klaga över något så är det vädret. regnet hängde i luften och det var blött och slaskigt. Men det var inget att hänga läpp över, vi hade ändå inga uteaktiveter inplanerade. Vi kom fram till Stockholm vid lunchtid, chansade och gick till hotellet för att se om våra rum var klara fast klockan bara var 12. Och tänka sig båda rummen var klara och vi hade blivit uppgraderade från standardrum till juniorsviter, inte illa! Rummen var superfina och nu kommer jag ju aldrig mer att vilja bo i ett standardrum på Scandic Malmen ;).


Hade ingen kamera med mig så det är bilder tagna med mobilen som inte gör rummet rättvist.

Vi hade inte planerat en enda aktivitet innan vi åkte ner utan vi hade bestämt oss för att bara ha det lugnt och skönt och göra vad som faller oss in. Vi åt en god lunch på PizzaHut och bestämde oss för att sedan besöka Medeltidsmuseet.


Ja som sagt, ingen kamera så det är bilder tagna med mobilen, men det får funka. Jag gillar verkligen sådan här museer, historia är något jag är riktigt intresserad av.

På kvällen blev det en god middag på restaurang och sedan hade vi planer på att ta ett glas vin någonstans. Gick först till ett ställe men det var så galet hög musik så vi gick därifrån och gick till hotellets bar, men det var så mycket folk så vi bestämde oss för att köpa med oss varsitt glas och gå upp på rummet isätllet så att vi kunde sitta och prata i lugn och ro, är det sådant som är ett tecken på att man blivit gammal?!?! Nåja det må så vara, vi hade mysigt i alla fall :).

Dagen därpå belv det förstås en god frukost och sedan stack vi iväg till Naturhistoriska museet. Jag har inte varit där sedan jag vet inte när, det var riktigt skoj. Men när jag gick där så kunde jag sakna kidsen lite grann, de hade älskat att vara där tror jag, det får nog bli en tripp dit med dem i sommar.




Ja så livad var vår helg i Stockholm, jag känner mig supernöjd. 

Igår kväll hade jag bestämt att åka skidor med en kompis. Det var plusgrader ute och isigt i spåren. Jag kan ju säga det att det var inte lätt att åka. Vi hade båda två bakhalt så in i bängen, vi tog oss knappt framåt. Efter bara ca 300 m var vi tvugna att stanna och försöka få på lite mer valla, vi kände oss lite som två fånar som stod där i spåret. Inte blev det direkt något bättre med den andra vallan men vi tog oss framåt i alla fall. Spåren var fruktansvärt dåliga, "sladdriga" och ibland försvann de helt. När det sedan sluttade lite neråt så fick man upp en väldig fart, lite läskigt måste jag säga när jag inte visste om skidorna skulle hålla sig i spåret eller fara iväg. Vi höll på att köra in i varandra också och då brast det, vi skrattade så tårarna sprutade och på vägen tillbaka så var det vingliga ben hela tiden och mycket skratt. Ja det var länge sedan jag skrattat så att tårarna sprutade och jag säger bara det, tur att det inte var fler där i spåret som såg oss, för de hade nog trott att vi inte var riktigt kloka :). 

Idag höll jag mig till sådan träning jag har lite bättre koll på ;).




Hoppas att ni får en fin tisdag! 

Kram Jennifer

4 kommentarer:

  1. Låter som en mysig helg och en fantastisk skidtur. Underbart att skratta så man gråter.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig helg att få åka iväg på tu man hand med vänner! Och en fantastisk go hotellfrukost så gott!
    Hehe jag har nog också "blivit gammal"
    Det där med hög musik är inte min grej!
    Grym du är som ger dig ut i spåret!
    Ha en fin dag
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  3. Vilken rolig och härlig helg. Härligt att få bli uppgraderad dessutom som det där lilla extra :) Kram.

    SvaraRadera
  4. Låter som en fantastisk helg! kram Caroline

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!