tisdag 7 maj 2013

Svalka sig

Vilket väder vi har haft, äntligen lite värme! Idag blev det lunch med en go vän och det kändes riktigt somrigt när vi kunde sitta ute och äta.



Efter hämtning av kidsen bar det av mot köpcentrumet för att inhandla skor till lillgossen. Och det var ju bara så varmt så att de var tvungna att svalka sig med varsin slush ;).



Ute ser man hur knoppar brister och det blir grönare för var dag. Jag längtar efter att hinna ut och fota det vackra. Men det får bli en annan dag, nu ska åkas till affären för att fixa fika till jobbet till imorgon.

Det hanns inte med någon träning idag, kanske lika bra det eftersom jag känner av halsen lite. Få se, kanske hinner jag få till några lätta kettlebel-övningar innan det är dags att sjunka ner i soffan och titta på Biggest loser.

Ha det gott!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

  1. Ja, visst är det helt underbart ute nu. Man kan ju inte annat än att bli lycklig när solen värmer så skönt. Jag gick till stan i dag med jeans, en tischa och bara en tunn kofta över det och höll på att svettas ihjäl. Helt klart för mycket på mig. Jättekonstigt. Det var ju bara några dagar sedan man höll på att frysa häcken av sig ;)

    ha det bäst! kram Anna

    SvaraRadera
  2. Så skönt att få en lunch ute med en go vän...
    Idag har jag jobbat och fått skåda det fina vädret inifrån...
    På em tog vi en cykeltur alla fyra... Härligt var det :)
    Inget vidare med halsont, hoppas du sover bort det..
    Jag tycker du verkar njuta av mycket... Du är en engagerad mamma och tar dig även tid till egen träningstid! Men visst är det viktigt att få njuta... Ibland är inte tvätthögen som är större än Mount Everest så viktig...

    Kram fina du
    Sandra

    SvaraRadera
  3. Vi vart också iväg igår och shoppade skor till barnen. Och shorts. Som jag lovade att de skulle få ha på sig i skolan idag. Just nu ösregnar det. Och åskar.

    SvaraRadera
  4. Det är en härlig tid nu, den nästa på året enligt mig. Kram.

    SvaraRadera
  5. Ljuvligt ute nu!:)
    Hoppas att halsen är bättre nu. Min förkylning håller i sig, men det är bara att gilla läget och ta promenader istället för joggingrundor. Tråkigt, men men.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det er bare så skønt at spise ude, og alting smager meget bedre :o)
    Vi har også spist ude et par gange allerede!
    Rigtig dejlig dag...
    Kram OddStyle

    SvaraRadera
  7. Ja, vilken ljuvlig tid det är nu. Tydligen officiellt sommar i Skåne nu sa de på radion idag. Men här har regnet vräkt ner idag, fast det var skönt och efterlängtat det med eftersom vi knappt har fått något regn detta år.

    Njut av soliga och fina dagar vännen!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!