måndag 27 maj 2013

Acceptera

Äntligen är maken hemma och jag kom ut på en runda i skogen, så skönt! Eller ja, jag kan inte påstå att det var skönt då jag sprang, jag och en kompis körde intervallträning. Korta intervaller, kuta 30 s och sedan jogga/gå i 30 s, vi upprepade det 12 gånger och när man som jag inte är någon snabb löpare så var det väldans jobbigt men känslan efteråt är oslagbar :). Jag kommer på mig själv att tänka väldigt negativt när jag springer, jag tänker bara på hur jobbigt det känns och "jag orkar inte" och så känner jag mig missnöjd efteråt för att jag tycker att det gick så tungt. Jag måste sluta upp med det, det är klart att det går tungt och att jag inte orkar när jag har de tankarna. Och så ska jag ju faktiskt känna mig stolt och nöjd över att jag har tagit mig ut på en runda och acceptera att jag inte är någon snabb löpare men att det ändå är bra träning.


Det blev vab för mig idag, lillgossen hade sådan eländig kruppliknande hosta under natten och morgonen så jag kände att jag inte kunde släppa iväg honom till dagis. Lilltösen bönade och bad om att få gå till dagis ändå så då fick hon det. Det kändes lite i hjärtat att hon hellre ville dit än att vara hemma med oss men samtidigt känns det bra att hon verkligen tycker om sitt dagis :). Och så fick jag och lillgossen lite värdefull tid tillsammans.
Vi fick tid till att spela spel och när lillgossen satt och ritade Angry birds så kunde jag sitta och bläddra lite i iFORM. Lillgossen är numera frälst i Angry birds så nu är det inte längre Super Mario som gäller längre, nej nu heter han Angry birds :).När lilltösen kom hem så blev det lite hoppande på studsamttan tillsammans. Det är ju riktigt skoj, men jag blir så yr så tyvärr kan jag inte göra det så ofta.Klockan springer iväg, nu är det dags att krypa ner i sängen, är så galet trött fortfarande så jag behöver verkligen skärpa mig med sömnen.Må så gott fina ni!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. "Den bästa träningen är den som blir av" Bra klyscha som jag brukar ta till när det bär emot. För visst är det så att fysiken påverkas väldigt mycket av tanken. Du är så duktig som hänger i med din träning. Jag är en obotlig periodare;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du är jätteduktig som tar dig ut och motionerar. Intervaller , jobbigt ju!

  Trist med krupp, hoppas allt är bättre idag.

  SvaraRadera
 3. Var inte för hård mot dig själv! All träning är bättre än inget! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hoppas lillkillen kryar på sig snabbt.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Hoppas liten mår bättre snart!
  Intervaller gör ju att man blir snabbar och som Jenny skriver var inte för ård mot dig själv, du är ju jätte duktig som tar dig ut.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat att du tog dig iväg och tränade. Bort med dom negativa tankarna. Jobbigt är det ändå för oss som inte är några löparmänniskor :-) positiva tankar ska vi ha :-)
  Hoppas lill-skrutten kryar på sig.
  Skönt att dottern trivs på dagis. Värre vore väl annars. Och när man är hemma med ett lrassligt barn så är det svårt att få till till alla barnen. Hon har det bra på dagis då.
  Ha en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Förstår dig, men för mig är det istället att jag ofta tycker att jag borde sprungit längre!:/. Som sagt, vi borde bli bättre på att säga att vi är bra som kommer ut överhuvudtaget!
  Hoppas lillkillen snart är frisk igen.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!