onsdag 1 maj 2013

Trött

Det blev ett riktigt roligt 20-årsfirande igår. God mat, det är inte dumt att ha en brorsa som är kock ;) och så lite roliga lekar. Dessvärre så vaknade jag med ryggont idag, vi körde limbo och jag borde nog ha gett mig lite tidigare, men det är ju så svårt att låta bli. 

1:a maj idag, och ledigt. Jag trodde jag skulle hinna med en massa saker men det säger bara svisch så är dagen över utan att jag hunnit med allt jag tänkt. Vi fick i alla fall upp studsmattan och småttingarna var sååå nöjda, för oj vad de väntat på den. Lilltösen hade sedan turen att få åka och leka med en go vän. Det känns fortfarande lite ovant att man kan åka och lämna henne hos kompisar utan att man själv måste stanna kvar.


Småttingarna var så duktiga och hjälpte till med att få upp studsmattan.


Framåt kvällen skjutsade jag iväg äldste grabben på fotbollsträning och jag passade på att ta mig en joggingrunda i skogen medan han tränade. Det kändes riktgit bra idag och jag fick inte ont i magen förrän efter 7 km :). Fast jag måste fortfarande springa väldigt långsamt, men så länge det funkar bra med magen så är jag helnöjd! 


Nya skorna kändes kanon! Det som är så bra för mig med Nike-skorna är att de inte smalnar av så mycket fram vid tårna utan att de är mer rundade vilket ger bättre plats för mina tår :). Lite tråkig är det dock att jag måste köpa herr-modell för de finns inte i lika roliga färger som dam-modellerna.


Min tid framför datorn blir mindre, tyvärr även mina besök hos er, jag hinner helt enkelt inte med. Förrut har jag suttit uppe senare på kvällarna men jag inser att jag behöver mer sömn än vad jag får idagsläget för jag är så trött. Sovtrött, jag känner att jag bara vill få sova. Men jag läser ikapp hos er de dagar som jag känner att tiden finns :).

Hoppas att ni haft en härlig 1:a maj dag och att ni får en fin torsdag!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen ett säkert vårtecken, när alla fula blå studsmattor kommer fram ;) Men tänk att det är så himla kul att studsa. Man tröttnar ju aldrig (fast man är vuxen)

  Ha det fint vännen! Kram Anna

  PS: Jag har precis som du ganska breda fötter och jag kör alltid Asics skor för de är toppen om man har lite breda fötter! Älskar dem. är säkert inte på femte paret :)

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på att springa, jag är helt värdelös efter 1km!!!! är jag helt slut...ha ha ha men det blir bättre i min Laila-träning ;) ingår löpbandet så jag jobbar opå det! Ja du här sitter jag kl 23:52 och läser bloggar - man borde nog prioritera om tiden eller sluta gnälla över att man är trött när man inte går och lägger sig i tid ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Aj då, krya på din rygg. Hoppas du får en fin dag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Måste också få upp studsmattan! Ungarna älskar hoppa:)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!