torsdag 23 maj 2013

Måste bli ändring på det

Oj vad det känns bra att vi tar helg nu, jag och småttingarna! Och en till sak som känns riktigt bra är att vi kan stanna och njuta av vackra blommor på väg hem från dagis :).

Utav någon anledning så känner jag mig ofta väldigt stressad när jag ska hämta barnen från dagis, även när vi inte har någon tid att passa. Det är ju bara så onödigt och jag vet inte riktigt varför jag gör det. Nej det måste bli ändring på det, jag försöker nu låta det ta den tid det tar att komma hem. Men det är inte lätt, jag känner stressen komma smygandes inom mig, men övning ger färdighet, heter det väl :)?!

Jag hoppas hinna med lite läsning under helgen för nu har jag en hel bunt med olästa tidningar. Men vi får väl se hur det blir med det, helgerna har ju en tendens att svicsha förbi fort som ögat och vi har en del att pyssla med.

Nu får det bli hemmaträning för mig under några dagar, maken drog iväg till Finland idag för att fira en släkting som fyller 90 år och kommer hem på måndag igen. Kanske kan jag be äldste grabben lite snällt att vara lite barnvakt så jag i alla fall kan få till någon joggingrunda. Men idag får det bli motionscykel och kettlebell efter läggningen.  Småttingarna tittar på Fixa rummet men efter det får det bli hopp i säng för dem :).


Må så gott!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Visst är det svårt att inte bli stressad, men som sagt, övning ger färdighet!:)
  Ska försöka komma ut på en runda imorgon igen. Gäller ju att inte tappa det nu när jag är igång!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu måste man verkligen säga åt sig själv att ta sig tid att stanna upp och njuta av allt det vackra för tyvärr går det ju allt för fort förbi! Ha en skön helg:) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag försöker också att ta det lugnt på väg hem från dagis - klarar man att ta det lugnt kommer ju gärna alla roliga historier krypande ur dem!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med stress när stora killen gick på dagis... Varför kunde jag då tänka?? Det är ju faktiskt en bra tid att umgås och vara med barnen och diskutera dagen eller annat... Jo man lär sig
  Själv ångrar jag att jag inte stack ut och sprang imorse innan jobbet, uppe va jag ju för minstingen vaknade... Det blir lite av en stresskänsla för mig, knasigt egentligen!
  Nu är jag på jobbet och får väl ta det ikväll istället...
  Ha en härlig ledig dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Jag brukar också vara superstressad hem när jag hämtat på dagis, måste också försöka ta det lugnt. Särskilt nu när man inte förfryser på vägen hem=)
  Trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!