onsdag 15 maj 2013

Fullt upp

Det går i ett här, fullt upp hela tiden. Tiden till att sitta vid datorn i bloggvärlden finns inte så det blir ett snabbt litet inlägg från telefonen. 

Idag var det dags för skogslek igen. Småttingarna var lika nöjda idag, och jag var lika fascinerad igen över hur bra ordnat det är :-).
Jag hann inte ut på någon träning idag så det fick bli ett kettlebell-pass här hemma efter att jag nattat barnen. 
Nu blir det dusch och sedan sängen. 

Ha det gott! 

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Tiden går för fort! Blir mindre tid vid datorn nu, är ju bara bra egentligen! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Mysigt det låter med skogslek!:)
  Är så imponerad av din hemmaträning. Jag är urkass på att få till sådana pass. Gjorde några övningar för rygg och mage när jag varit ute och sprungit i tisdags, men det är enda tillfällena jag får till hemmaträning.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här blir det mest data tid på kvällarna...
  Kettlebells är jag nyfiken på,speciellt eftersom jag mer än gärna tränar hemma... Har man samma kg på dom som man har på vanliga hantlar??? Tycker du att dom är bra?
  Ha en härlig dag

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kvällarna som gäller här också men inte ens de räcker till nu för att hinna sitta vid datorn :-(.
   Kettlebells är jättebra, jag gillar dem verkligen. Det ger träning för hela kroppen och så kan man även få upp flåset riktigt om man vill det, beroende på vilka övningar man kör. Jag blev rekommenderad att börja med en 8 kilos så att man inte har för tungt innan man har lärt sig tekniken riktigt. Nu kör jag med en 12 kilos men den är för lätt i många övningar så jag måste köpa mig tyngre, 16 och 20 skulle jag vilja ha :-). De är perfekt att träna med hemma och man kan få till ett snabbt pass men ändå få sig en rejäl genomkörning av kroppen.
   Ha en bra dag! Kram Jennifer

   Radera
 4. Vad duktig du är som orkar träna på kvällen. Jag vet att jag har det bra så länge jag är student och kan träna på morgonen. Vete sjutton hur det ska gå när jag börjar jobba. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. I maj månad tycks det vara fullt upp för många. Så även för mig. Tokstressigt. Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag tror att vi alla sitter i samma båt just nu. Maj är en intensiv månad. Det är som om precis allt ska hända just då och samtidigt så kommer ljus, sol och värme och vi vill vara utomhus mer. Det blir mindre tid framför dator helt enkelt och jag tror faktiskt att det är ett sundhetstecken. Att blogga ska vara roligt och kravlöst. Fritt från dåliga samveten, måste och borde. Vi bloggar och hälsar på varandra när vi har tid och lust. Det är ju inte så att den som bloggar eller kommenterar mest vinner. Nej, som med all vänskap så vet vi att vi finns där för varandra. Vi behöver inte bevisa något.

  Så njut du av härliga dagar med skogslek och annat roligt och blogga när du har tid och lust Jennifer. Vi finns här.♥

  Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Visst går tiden fort, har för mig att jag upplevde samma sak förra våren/sommaren då man hellre är ute än sitter framför datorn.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Känner igen det där med tiden, den bara svischar iväg.
  Maj månad, fylld med massor av roligheter.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!