fredag 24 maj 2013

Raseriutbrott

Hej hopp! Ute skiner solen  och det är en ledig dag, härligt! Ja det hade kunnat vara ännu härligare om jag slapp lyssna på lillgossens raseriutbrott, han leker med Magnetix och det går inte som han tänkt sig. Jag blir så full i skratt, jag känner så väl igen mig i hans utbrott för jag blir percis likadan när saker och ting inte går som jag tänkt ;).


Träning, film och Bamses färg-fia, blev våra morgonsyslor idag.


Eftersom maken inte är hemma så blev det ingen morgonrunda ute för mig utan jag fick köra lite träning här hemma medan lilltösen sov och lillgossen tittade på film, det funkade det med. Det har liksom blivit en vana att träna på fredagsmorgnar, det är så skönt att ha det avklarat så att kvällen bara kan tillägnas mys :).


Idag testade jag att baka glutenfritt bröd, eller jag vet inte om man kan kalla det baka när man änvänder sig av en färdig mix ;). Men nog är det bra bekvämt att bara hälla i mixen och blanda med vatten.


Nja, inte smakade som mitt favoritbröd, men när det vara alledeles nygräddat och smöret smälte på så var det gott.


Nu har jag suttit tillräckligt länge vid frukostbordet så nu får det bli dags att ta tag i den här dagen. Jag är bra sugen att dra till IKEA, men jag tror inte mina små vill det, vi får se om jag kan locka med något. Eller så blir det något helt annat, det visar sig.

Lite bra musik så går undanplock och disk lite lättare :).

Ha en riktigt bra fredag!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Ha ha nej Ikea kanske inte är så poppis hos de små men de brukar ju ha en lekhörna på en del i alla fall där barnen kan hänga fast dina kanske inte gillar det. Här blir det lite afterwork idag en skön avslutning på veckan - fast fredagsmys hemma lockar det med - hade hellre haft AW igår faktiskt ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Så härligt med lediga fredagar, speciellt när solen skiner ute. :) Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha träningen avklarad på morgonen. Ja det är inte alltid lätt att vara liten. Tänk vad små bekymmer kan göras stora.. :)

  SvaraRadera
 4. Jag känner oxå igen mig i de där utbrotten. Det verkar som de gått i arv här hemma oxå ;).

  Hoppas ni får en härlig helg tillsammans!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt det ser ut med spel och lek. Raseriutbrott syns inte på bild;)
  Nybakat bröd är alltid gott, spelar ingen roll om det är mix!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!