lördag 11 maj 2013

Svettig och go

Idag var det äntligen dags för fiske. Men tyvärr blev det inte så lyckat. Det började med att lilltösen hade så ont i magen och bara låg och grät. Grabbarna gick ner till sjön och efter en stund kände lilltösen att hon orkade gå iväg, men då möter vi grabbarna som är på väg hem igen. Bryggan var trasig och det var för grunt att stå vid kanten och fiska. Det får bli ett nytt försök imorgon på ett annat ställe.




Det blev en tur till hemstaden idag. Äldste grabben hade hemmamatch i fotboll. Jag skjutsade honom till samlingen och det gäller ju att ta vara på tiden, så medan de hade samling stack jag iväg till Mellsta för att springa en runda i femkilometers-spåret och kom sedan svettig och go till matchen ;).


 

När vi kom tillbaka till stugan så hade vi fått trevligt besök av makens bror med familj. Det blev till att grilla lite hamburgare och så hade vi turen att få gosa lite med deras söta, söta bäbis.




Tanken nu var att kika in hos er men jag är så fruktansvärt trött så det får bli sängen istället, och så hoppas jag vakna pigg som en lärka imorgon :-).





Må så gott! 

Kram Jennifer 

10 kommentarer:

  1. Härligt med lite bebisgos och mumsigt med grillade hamburgare, så himla skönt med det här härliga vädret ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. En perfekt dag med träning, mys o god mat, en riktig toppenlördag. Hoppas dottern mår bättre. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Jag har också passat på att träna när dottern tränat ibland. Istället för att stå där och titta, så får man gjort det.
    Härlig lördag ni verkar ha haft, om man bortser från fisket då.
    Hur stor var er son när han föddes i v 32?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han var 41 cm lång och vägde 1491 g. Det är svårt att förstå att han har varit så liten när man ser honom idag :-). Och nog är man tacksam för all hjälp och stöd man fick på neo-avdelningen. Kram Jennifer

      Radera
  4. Vilken mysig dag, fiska är så rofyllt tycker jag även om man inte får napp:) Må så gott i veckan kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  5. Nä vad snopet att bryggan var borta...
    Eran stuga låter som ett härligt ställe, ett ställe att få känna ro...
    Bra att passa på och träna under tiden dom samlas... Jag stack ut en sväng igår och körde intervaller, lite upp och ner i en backe... Ja lite hur som helst träning hihi
    Skönt efteråt iaf!

    Hoppas du har haft en härlig söndag

    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  6. Vilken go dag det låter som! Hoppas sömnen gjort dig piggare! Kram Sara

    SvaraRadera
  7. Det låter som om ni fick en bra dag trots allt. Hoppas att du har laddat batterierna ordentligt och är redo för en ny vecka :)

    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig dag och så mysigt att få gosa me en bebbe

    SvaraRadera
  9. Härligt med löptur och gos med bäbis låter inte helt fel det heller!!

    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!