onsdag 22 maj 2013

Motigt att kliva ur sängen

Grått och regnigt har det varit idag, men det gör inte så mycket när man jobbar. Fast det var ju lite synd för lillgossen skulle till skogen med dagis och hade matsäck med sig och allt, fast barn bryr sig ju inte alls lika mycket om väder som en annan så de hade haft det bra ändå.

Jag tog mig ut på en liten runda på morgonen idag, det kan kännas motigt att kliva ur sängen men efteråt är det bara så skönt. Efter jobb och dagis blev till att hem och köra igång tvätt, allmänt undanplock, laga mat, slänga i sig maten och sedan på med regnkläder och fara iväg till skogsleken. Småttingarna hade lika roligt även denna gång.

Tack för era råd om att gå iväg och ta prov gällande gluten, men jag har redan tagit ett sådant prov som inte visade något. Jag har dock hört flera som har slutat med gluten utan att vara intoleranta och de har känt sig mycket bättre av det så därför tänkte jag testa och se hur jag blir att må.

Imorgon är det sista jobbdagen för den här veckan, gud så skönt!

Ha det!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Vi har också haft det grått och lite regnigt. Men då får man lite annat gjort istället.. Va jobbigt för dig med magontet. Sånt tar energi och jag hoppas du hittar orsaken snart. Jag kan få jätteont i magen av laktos så brukar hålla mig borta från den. Nu hade inte du så ont så hoppas glutenfritt kan hjälpa istället!
  Så fina bilder från dopet, såg så mysigt ut med alla barnen!

  Hoppas du har en fin kväll!!
  Kramar fredrika

  SvaraRadera
 2. Ok va bra då vet du med testet! Men det ligger mycket i det du skriver, eftersom dottern har glutenintolerans och jag håller mig rätt skapligt t LCHF blir det inte att jag äter gluten heller (oftast inte) och det är rätt skönt för magen att slippa vara uppblåst som jag tidigare hade besvär med!

  SvaraRadera
 3. Är det grått å trist är det motigt att stiga upp och ta sig ut men känslan när man är klar är underbar!
  Hoppas nu att alla tips och råd hjälper dig med magen!
  Ha en skön sista arbetsdag, själv ska jag iväg till min första jobb dag idag :-)

  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Vad imponerad jag blir att du tog dig ut på en morgonrunda. Heja heja!!!
  Själv var jag sååå trött imorse då min älskade sambo hostat halva natten. Gäsp! Nu ska jag till barnmorskan, tjola hopp!
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 5. Underbart med morgon runda.Skulle också vilja men minstingen i familjen vaknar så fort jag lämnar sängen ( han sover helva natten brevid mig) och får han inte följa med bryter han totalt ihop... så för att starta morgonen utan en hysterisk son stannar jag inne. ( hoppas ju såklart att det ärövergående)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för ett par rader hos mig.
  Ja det är väl så att det som är mening det kommer till en. Men man vill ju ändå vara med och påverka :-) Jag gillar att ha kontroll :-/
  Hoppas ni får en fin dag. Härligt med en utflykt.
  kram

  SvaraRadera
 7. Det är ju alltid skönt om man bara kommer ut! Kram :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!