söndag 26 maj 2013

Rörigt och stökigt

Här kommer ett litet inlägg från telefonen medan det är nyheter på teven, vi kollar på Wallander-filmen jag och grabben. 

Lilltösen och lillgossen hade gjort små, små morsdagspaket som jag fick på morgonen, de hade ritat så fina teckningar :). Och så tog jag mig faktiskt lite tid till att njuta av morgonkaffet i solen på altanen.






Men efter kaffet har det varit fullt upp, det känns som att jag ligger efter med allting och det är rörigt och stökigt både inne och ute. Jag hade först tänkt åka iväg på Medeltidsmarknaden i Leksand, men kidsen var trötta och jag kände att det var bättre att stanna hemma och dona. 






Jag var iväg och köpte några hallonbuskar och ett par nya stolar och kuddar till altanen. Det fick bli plast fast jag inte gillar det, men jag tänkte som så att när jag hittar några i trä så kan dessa få flytta ut på gräset. (Jag glömde ju fota när det var soligt och fint så nu blev det regniga kvällsbilder.)


Framåt eftermiddag/kväll var det dags att titta på äldste grabbens fotbollsmatch. Det var en tuff och fysisk match och grabben fick en armbåge i ögat, ni må tro att jag ville springa dit och se efter hur det gick, men det är bara stå kvar lugnt och stilla. Det gick bra som tur var men han är lite svullen över näsbenet.






Småttingarna fick vindruvor som lite muta, men sen hade de så skoj i längdhoppshögen :).

Nej, nu kör filmen igång igen. Ha det bäst!

Kram Jennifer

16 kommentarer:

  1. Vilket underbart väder ni ser ut att ha haft, och hallonbuskar... Måste också köpa.
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Bra gjort där! Att ta sig tid och njuta! Jag är själv alldeles för dålig på det. Jag måste skärpa mig och unna mig små pauser i livet.

    Vilken härlig bild du har på din header. Den går rakt in i mitt sommarhjärta.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Aj, förstår om det var svårt att stå kvar när sonen fick en armbåge i ögat! Skönt att det gick hyfsat bra.

    Vad fint du fixat! Dina sköna bilder och fina texter...tycker så mycket om det!!

    Ha en fin vecka, jag är ledig lite till.

    KRAM
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Jag tänkte också kolla den filmen men kom på att jag sett den, hihi!
    Fint du har gjort.

    kramen

    SvaraRadera
  5. Hej igen! Tack för tipset! Kollade in picmonkey.com men förstod inte riktig, kostar det pengar? Finns det nåt som är gratis?
    Kram Monica

    SvaraRadera
  6. låter verkligen som en jätte mysig dag!
    Hoppas att ni snart får njuta av goda hallon.
    Ha en jätte härlig måndag
    kram kram

    SvaraRadera
  7. Förstår att det var svårt att hålla i sig när han fick armbågen i ögat!
    Tur att det gick bra!
    Ha det gott!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig morsdag du fick! Kram Caroline

    SvaraRadera
  9. Vilken fin blogg du har! Tittade just in här och läste massor! Angående dina plastmöbler så tycker jag som du att trä är finast men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Med dina kuddar så blev det jättefint. Var har du köpt dem? Hallon är verkligen så gott, hoppas att du får bra skörd på dina buskar.

    Här blev jag oxå firad på mors dag. Underbart med Goa ungar!

    Ha det gott från en som gärna besöker din blogg igen.
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  10. Svårt att hålla sig lugn som mamma när något händer på planen...Skönt att allt gick bra. Vilken snygg header, gillas. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig morsdag du fick! Och blev jättefint på altan, jättefina kuddar också! Stackars lillgrabben bara, kan tro du ville springa ut!!
    Hoppas du haft en skön dag hemma med honom idag också! Jag vill att Wilma precis som din stora tjej ska tycka det är roligt på dagis och vilja gå dit. Och Wilmas första dag gick bra, hon sprang till lekhörnan direkt så det känns skönt! Det är bara mamman som tycker det är läskigt än så länge...;)

    Ha en skön kväll vännen!
    Kram fredrika

    SvaraRadera
  12. Ja det är de där små presenterna från barnen som verkligen betyder mest! Jag är ju gräsänka nu en längre tid men min man hade hjälpt sexåringen med paket innan han åkte, en liten grej i paket som sonen gömde ända till igår.. Gissa jag blev rörd! Kram Sara

    SvaraRadera
  13. Vilka sötnosar... fina paket dom har gjort!
    Ja men lite regn är ju inte fel när det är nyplanterat! Jag tycker du gjort det väldigt fint! Du får passa på till hösten och fynda "trä" stolar när dom rear ut ;-)
    Det där med att springa in på planen, ja den känslan och instinkten har jag haft ett flertal gånger, men ibland får man bara avvakta.. svårt!!
    Tack för din söta kommentar hos mig, det var en toppen kväll, allt var så lyckat!!
    Idag har jobb-hinna-vardagen-också kommit ifatt mig... man blir ju lätt bekväm när man gått hemma ett tag. Direkt efter jobbet var det bara att äta middag och köra sonen till fotbollsträningen. I och för sig bara kul så jag ska inte klaga ;-)

    Stor kram til dig
    Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!