torsdag 9 maj 2013

Leta mask

Vi stack till stugan idag, jag och småttingarna. Maken och äldste grabben blev kvar hemma eftersom grabben hade träning och maken skulle på fotboll och så jobbar han imorgon.

Lilltösen är så sugen på att fiska så hon drog med sig lillbrorsan ut för att leta mask nästan på en gång vi kom fram :-). Men dessvärre har de en mamma som vägrar sätta en mask på kroken, jag använder bara räkor som bete ;).




Vi har haft en riktigt lugn och skön dag. Framåt eftermiddagen tittade solen fram och jag kunde inte längre skylla på dåligt väder, det var bara till att ut och börja rensa upp lite på gården. Vi tog ner en jättegran i höstas och hann inte få undan allt innan snön kom och nu när snön smält undan så ser det ganska eländigt ut. 




Jag hade tänkt ta mig ner till gymmet imorse, men jag var så trött när jag vaknade att jag bara inte orkade iväg. Därför fick det bli ett kettlebel-pass här i stugan. Jag hittade en app som jag tyckte var riktigt bra, Kettlebel fitness med Lauren Brooks. Kroppen fick sig en genomkörare :-).




Som sagt en lugn dag har vi haft. Ja lite tjafs mellan kidsen har det varit och tjat om än det ena och än det andra, men det hör väl liksom till livet känns det som :-). Får se vad morgondagen bjuder på för skoj.

Hoppas ni haft en bra dag!

Kram Jennifer 

9 kommentarer:

  1. Här blev det också en solig eftermiddag och trädgårdsjobb, man blir tvungen att passa på ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med egen stuga! Här har vi oxå haft en lugn o skön dag, kram Suss

    SvaraRadera
  3. Mysigt med stuga och låter som en skön dag! Och så himla duktig du är som så ofta får den där träningen avklarad!! Grymt!
    Vi har också fått en hel del gjort på altan. Och umgåtts med nära och kära vilket är så skönt såna här dagar!

    Kram på dig!!
    Fredrika

    SvaraRadera
  4. Hur gick det med fisket? Kunde barnen trä på masken, eller fick det vara?
    Väldans mycket ni fick gjort iallafall!
    kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, det blev inget fiske igår, men idag kanske. Fast utan mask på kroken, om de inte fixar det själva förstås ;). Det skulle inte förvåna mig om de klarar det själva :-).
      Ha det bra! Kram Jennifer

      Radera
  5. Finfint! Och Bregott och råg-rut. Mmm....! Så gott. Jag får sådan längtan till Sverige när jag ser dina bilder. Ljuvligt! Skulle också vilja fiska ;)

    KRAM och njut av er helg!

    Lotta

    SvaraRadera
  6. Vad skönt ni verkar ha det! :) Ha det fortsatt bra....:) Anna

    SvaraRadera
  7. Haha vilket lyxbete med räkor.
    Trevlig helg
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hemmaträning is the shit! :)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!