måndag 6 maj 2013

Jätte, jätte kissnödig

Jaha, då är vardagen åter här efter en helt fantastisk helg. Att få åka bort så här med bästa vänner, till ett fantastiskt ställe, kunna träna när man vill, ta det lugnt när man vill, skratta, prata, äta gott, ja det är verkligen lyx! Jag känner mig så tacksam för helgen som gått, tacksam att fått dela den med fina vänner.







I söndags efter träningen stack vi iväg för att fota lite nere vid en sjö där det var så vackert. Men jag fick inte alls till fotona så som jag ville, men men så blir det ibland. Det var i alla fall skoj att kräla runt där bland stenarna och fota och njuta av det vackra ända tills jag upptäckte att jag hade satt mig på en alldeles blöt sten och blev genomblöt.


Att sedan få komma hem till familjen efter ett par dagar borta är ju bara underbart. Tänk vad lite tid ifrån varandra man behöver för att toklängta. 


När jag kom hem stack maken ut på ett långpass och jag och småttingarna åkte och tittade på äldste grabben som hade fotbollsmatch. Småttingarna passade på att hoppa lite längdhopp och springa på löpbanan. Men efter ett tag kommer lilltösen och säger att hon är jätte, jätte kissnödig. Samtidigt ser jag lillgossen sitta och gråta ca 100 m bort. Jag får säga till lilltösen att gå in i idrottshallen och vänta så kommer jag, jag måste bara springa och hämta lillgossen. Springer med en gråtande lillgosse in i idrottshallen där jag ser lilltösen sitta och kissa på toaletten med dörren på vid gavel och en massa folk utanför, hmmm, tur att hon är så pass liten. Det är inte alltid lätt att vara själv med två små ;).






Snart dags att bänka sig framför Biggest looser och så ska jag börja läsa ikapp lite hos er.

Må gott!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

  1. Jadu, sådana där helger innebär oftast en riktig boost med energi! låter som om det är precis vad du har fått! Härligt!

    Ha en fortsatt fin vecka vännen!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra, rofyllda bilder! Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Tack Jennifer för en kanonhelg! Tycker du ska vara nöjd m dina bilder, dom blev ju jättefina. Och visst var det härligt att åla runt bland stenarna :)

    Hoppas du får en bra vecka!
    Bamsekram Carina

    SvaraRadera
  4. Jag har en sån underbar helg att se fram emot om två veckor - då kommer mina bästa bästa tjejer hit och är med mig och barnen en helg. Längtar!! Underbara bilder!! Kram Sara

    SvaraRadera
  5. Som alltid så visar du så underbara bilder :)
    Jag tror ibland att man behöver komma bort för att som du säger få längta hem också...
    För mig när jag vart borta så tar det väl ca 5 min så var vardagen ikapp hihi...
    Skönt att få ha en helg med vännerna

    Japp träningen blev av.. Idag var en grym joggingtur en sådan då kroppen är med och man känner sig "lätt" och kan springa lååååångt... Blev 6 km men så härligt!

    Stor kram
    Sandra

    SvaraRadera
  6. Låter härligt med sådana där helger! Verkligen något som ger energi!:)
    Tur att hon hann till toaletten i alla fall!;)
    Vackra bilder och lite får man ju offra sig för konsten!;)
    Tack för din uppmuntrande kommentar hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig helg. Och vad gör väl det att kissa med öppen dörr. Kram.

    SvaraRadera
  8. Vad duktigt av lilltjejen de klarar ju mer än man tror och att sitta med öppen dörr är ju "ingen big deal" ;) Tycker du alltid visar så fina bilder - blir så inspirerad och vill ut för att fota naturen lite mer - måste jobba på det ;)

    Kram ullis

    SvaraRadera
  9. Det låter som en förträfflig helg! Vilken tur att de små i te bryr sig om att kissa inför främlingar. :) Kram

    SvaraRadera
  10. Härliga bilder.
    Nej i bland är det svårt att räcka till när man är själv med barnen, men du fixade det ju galant.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Vilken underbar helg ni har haft tillsammans. En sådan där som ger kraft länge, länge. Och helt fantastiska bilder Jennifer. Ren njutning! :)

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!