onsdag 29 maj 2013

Gårdsfest

Tack fina ni för era krya-hälsningar! Jobbdagen klarades av med alvedon och halstabletter. Efter jobbet var det inte så att jag kunde åka hem och vila, nej, det var gårdfest på dagis idag. Givetvis är det jätteroligt men när man inte känner sig kry och maken inte är hemma så blir det lätt lite jobbigt. Men det gick bara inte att säga till småttingarna att vi inte kunde gå dit, så som de övat på sångerna.


De fick klä ut sig till festen, men med en trött mamma så blev det inte något vidare engagemang från mig utan det fick bli en  princessklänning på lilltösen och en riddarmantel på lillgossen. Han hade först en hel riddarutstyrsel, men kom efter ett tag och frågade om riddare var tvugna att ha hjälm? efter ytterligare en liten stund kom han och frågade om riddare var tvugna att ha en sköld? och sedan kom han och frågade om riddare var tvugna att ha ett svärd? Sedan när han bara hade manteln kvar så sa han att han var superhjälte istället :).


De härliga pedagogerna, som tar så bra hand om det bästa jag har, bjöd på ett litet sångnummer efter det att barnen sjungit, så kul! Och barnen var hur duktiga som helst, jag förstår inte att de lyckas lära dem så många roliga sånger.






De hade gjort en fin liten utsällning med teckningar och annat skoj så barnen fått syssla med under terminen. Här är en målning som min goa lilltös gjort :).



Med halsont, rinnande näsa, ont i bihålor så blir det ingen träning idag heller. Det känns så surt, jag verkligen hatar det, jag behöver få röra på mig för att må riktigt bra. Men men, det är bara att vila och hoppas på att det går över snabbt.

Känner mig lite negativ och klagande, får bli positivare inlägg imorgon hoppas jag, det är ju sista jobbdagen innan helgen och det brukar lätta upp humöret :)

Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

  1. Vi ska ha lite pick-nick-kväll på förskolan där jag jobbar imorgon kväll och då ska barnen få sjunga några sånger för sina föräldrar innan det är fika med medhavd fikakorg!:)
    Tråkigt att du inte mår bra!:( Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte kul att inte känna sig bra och typsikt att det ska infalla dagisfest då! Du får krya på dig så mycket och bilderna var jättefina! Din header också för den delen!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bild du har lagt på din blogg!! Gillar den verkligen, någon som hoppat i och tagit sig ett spontan dopp!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Vackra bilder från en liten sjukling! Stackars dig som inte mår så bra!!!

    Måste oxå jag få säga att jag gillar din header sååå mycket. Den förmedlar så mycket sommarkänsla!!!

    Snygga skor oxå!!

    Krya på dig kramar i massor.
    Veronica

    SvaraRadera
  5. Åh det är så mysigt när man har den där sommarfesten på dagis. Speciellt om vädrets makter är med en. Trisst att du är dålig. Skickar över några extra krya på dig kramar. jag vet hur det är när bihålorna strular. Ingen dans på rosor alls.
    Härliga bilder :-)
    kram Kram Carola

    SvaraRadera
  6. Usch då en sådan dag vill man ju bara hem och dra täcket över huvudet...
    Visst är det härligt att se dom sjunga och uppträda...
    Hoppas du mår bättre idag och kanske kan ta en promenad, en lugn promenad... Observera lugn ;-)

    Stor kram
    Sandra

    Jag tycker också din header är somrig och härlig!!!

    SvaraRadera
  7. vilken mysig fest och vad härligt med pedagoger som bjuder på sig själva! Krya på dig kram från Maria

    SvaraRadera
  8. Mysigt med fest, men jag försår att du hellre legat hemma och kurerat dig.
    Hoppas att du mår bättre idag?
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig fest, krya på och var rädd om dig.

    Kram

    SvaraRadera
  10. Usch, det är tråkigt när de där sakerna som egentligen är roliga bara blir till jobbiga måsten. Hoppas du mår bättre snart!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  11. oh vad mysigt och vad roligt :-) vi har vår fest i dag! dock är ju vädret allt annat än kul så vi hoppas på uppehåll iaf.
    kram kram

    SvaraRadera
  12. Åhhh, vad jag älskar din header Jennifer! Helt ljuvlig bild som andas sommar och ledighet. Så fin och så mycket du. :)

    Vilken underbar gårdsfest och vilka härliga pedagoger som bjuder på sig själva och ordnar så fint för er och era barn. Jag förstår att det var mycket lyckat. :)

    Men vad trist att du inte mår bra vännen. Ta nu hand om dig ordentligt och krya på dig.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!