torsdag 4 februari 2016

Oj vilken helg

Dagarna rusar fram, imorgon är det fredag och helgen är nära. Förra helgen var jag och några kompisar i Sälen och åkte längdskidor. Och oj vilken helg vi fick! Skidåkning, sol, god mat, mys i stuga och härliga vänner, ja då kan det inte bli annat än bra :).

Och många vurpor blev det för mig. Vi kom upp på fredag kväll och gav oss ut i blåsten och regnet med pannlampor på. Vi åkte i spåret i Gubbmyren och det finns en backe där som är lång och så svänger den rejält när man kommer ner. Spåren var helt borta och det var mycket lössnö som packats ihop. Jag försökte ploga så mycket det bara gick men inte blev det mycket till bromsning. Åh vad jag skrek, hela backen ner och två vurpor blev det. Ja och fler vurpor blev det de andra dagarna. När vi åkte Kalven runt så var det på ett ställe som jag skulle åka om två farbröder, åker ur spåret och när jag är kom jämsides med dem och jag ska åka in i spåret bredvid så står jag på näsan. "Ja, det där med att byta spår är bra att träna på" drar jag till med lite käckt, och jag får stora leenden från farbröderna. Så hittade vi ett nytt favoritspår, Myrflodammen runt. Det var så vackert! Och så var det lättåkt, precis i min smak :).

Jag är så tacksam över att ha möjligheten att få sådana helger. En perfekt "ladda-batterierna-helg". Och så känns det alltid bra gött att få komma hem sen.

Idag åker maken upp till Sälen med sina kompisar och jag får en myshelg med kidsen. 

Annars så snurrar allt på som vanligt, det jobbas, skjutsas till aktiviteter, lagas mat, plockas och grejas hemma. Så försöker jag få till egen träning också. Igår var det skidskola igen, alltid bra att få höra saker som man ska tänka på och göra annorlunda. Idag fick jag till ett pass på gymmet, löpband och styrka. Så har jag skaffat den där appen med 7 minutersträning. Den är riktigt bra tycker jag, smidigt att bara följa rösten och göra som den säger :). Och så kan man ju köra så många rundor som man orkar och har tid till.

Men nu ska jag titta på den där nya serien på TV3, Black widows, känner mig lite skeptisk till den men vill ändå se ett avsnitt.

Ha det!

Kram Jennifer
1 kommentar:

  1. Så vackert med all snö... Vilken mysig helg ni haft tillsammans :-) jag har aldrig stått på ett par längd så jag är imponerad av dig, själv hade jag nog legat på marken hela tiden ;-)
    Här rullarna dagarna precis som dina, vi skulle varit på väg till Skåne nu men lille Noah har haft feber till och från och väldigt hostig så han och jag stannade hemma... Så tråkigt för jag tycker ju det är så kul att vara med på cuper... Men men fler cuper kommer
    Ha en fin lördag
    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!