tisdag 23 februari 2016

Tur att jag inte hade tyngre

Alltså shit vilken träningsvärk jag börjar få. Körde ett skivstång/intervall-pass på Friskis igår. Det var hur länge sen som helst som jag var på ett sådant pass. Visste inte riktigt vilka vikter jag skulle ha så tog för säkerhets skull ganska lätt. Jag kände efteråt att vissa övningar skulle jag ha kört med tyngre vikter, (men det är ju allt för pinsamt om man mitt i en övning måste ställa sig och plocka av vikter;)) men som jag känner i kroppen nu så var det nog tur att jag inte hade tyngre :).


Trött men med den där sköna känslan i kroppen som man får efter ett träningspass.

Idag är det bara en vecka kvar tills jag ska åka Halvvasan. Jag börjar bli nervös på riktigt, båda mina kompisar som jag skulle åkt med har fått förhinder och kan inte åka. Så jag kommer alltså få lov att vara nervös alldeles själv när jag står där före start och inte heller ha någon att stå i "nervöskissningskö" med :). Och jag har slarvat så med skidträningen. Jag vet inte, men jag har inte orkat hålla på och fixat och vallat skidorna, det är så mycket lättare att dra iväg på spinning eller till gymmet. Och det har tagit emot att ge mig ut i mörkret på kvällarna. Men men, jag tänker att i mål tar jag mig alltid ändå, även om det kommer att ta tid. Jag ser själva loppet som ett träningspass och en ,förhoppningsvis, rolig upplevelse.

Idag hoppade jag träningen helt, har skjutsat och grejat så när jag fick tid ca 20.30 kände jag bara att nej, det får bli soffan istället för träning. Kollade på Parneviks på TV3 play, ett lättsamt och roligt program tycker jag. Och nu tittar jag på klockan och inser att det är hög tid att gå och sova.

Bild från Pinterest.


Ha det!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. hahaha ja tänk hur du hade känt dig om du hade valt tyngre vikter :-)
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Så skön känsla, den där träningsvärken :) kram

  SvaraRadera
 3. Så skön känsla, den där träningsvärken :) kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!