måndag 18 januari 2016

Test

Har hittat en ny app som jag inte alls vet om den funkar att göra inlägg med, men jag gör ett test :).

Idag har det varit vab för min del. Lillgossen är genomförkyld och hade över 39 grader i feber nu på kvällen. Lilltösen blev också dålig så henne fick jag åka och hämta hem tidigare från skolan. Äldste grabben är även han dålig så får se hur länge jag kommer klara mig. Jag brukar ha en tendens att få varenda förkylning som kidsen drar hem. Men jag håller tummarna att jag klarar mig den här gången.Vab brukar innebära bakning, så blev det idag också.


Helgen som gick var riktigt bra men kändes på tok för kort. På fredagkvällen var kidsen på disco och lillgossen var så nöjd när han kom hem för han hade vunnit på dansstopp och på bingo. 
På lördagen stack jag iväg till Sportbytet för att leta slalomutrustning till mig, och jag hade faktiskt turen att få tag på grejer till ett bra pris. Sen skulle grabben skjutsas till träning, jag gick en uppfriskande promenad med grannen och på kvällen var vi bortbjudna på middag. En bra lördag alltså. Sen var ju jag så sugen på att testa min slalomutrustning så på söndagen stack jag och kidsen till backen. Äldste grabben har inte fastnat för det där med slalom så honom fick vi inte med oss. Maken gillar inte heller att åka så han var med och hjälpte lillgossen igång, men när han sen ville följa med upp på toppen så åkte maken hem. Oj vilken dag vi fick! Det var strålande sol och inte allt för kallt. 

Det är så härligt att se kidsens utveckling och det är så kul att se hur glada de blir över att klara saker.

Korvgrillning och slalom hör liksom ihop :)
Även att det inte blir någon tuff åkning för en annan så tar det ändå lite på krafterna att vara ute hela dagen. Jag var bra nära att ställa in skidåkningen som var planerad till kvällen med grannen. Men jag lyckades ta mig i kragen och ge mig iväg. Och ikväll blev det ett till pass på skidor med en vän. Det börjar faktiskt kännas lite bättre, det känns inte längre som en utopi att klara Halvvasan ;).

Men nu är det dags för mig att sova för imorgon blir det jobb för mig. Men få se hur långvarigt det blir för imorgon drar maken till Skottland med jobbet så behövs det vabbas mer blir det jag som åker på det.

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Härligt med skidåkning. Våra killar fastnade heller inte för slalom vilket är trist när R och jag gillar slalom.

  Krya på er där hemma.

  Kram KAmilla

  SvaraRadera
 2. Din app ser ut att funka ;-)

  Så härligt det ser ut, du är så fantastisk bra på att dra med dig barnen ut och hitta på saker...
  Jag kom till pulkabacken i helgen och det var riktigt roligt :-)
  Kul att dom gillar slalom!

  Hoppas barnen mår bättre och att du inte åker på något nu

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!