tisdag 5 januari 2016

I alla fall vitt på marken

Yes, nu är det lite långledigt igen! Kändes alldeles lagom att bara jobba två dagar och sedan få vara ledig resten av veckan : ).

Nu verkar kylan ha kommit, men det har fortfarande inte kommit så mycket snö. Det är i alla fall vitt på marken och det känns ljusare och trevligare. Men nu hoppas jag på mer snö så att det blir fler och längre skidspår här. I söndags åkte i alla fall mina längdskidor fram. Vi åkte upp till Bergebo och åkte i konstsnöspåret som finns där. Det är typ 400 meter som är spårat så där snurrade vi runt, jag, kidsen och maken. Mestadels åkte jag med lilltösen eller lillgossen men några varv i min egen takt åkte jag också. Det var riktigt roligt men jag trodde ju aldrig att jag skulle få träningsvärk av det men det fick jag, ganska rejält i höftböjarna. Så jag inser att jag verkligen måste få till mer träning på skidor.

Maken och kidsen åkte hem lite före mig och jag tog sedan en promenad hem och det var så vackert! Det föll sådana där fina snöflingor och samtidigt sken solen.


Imorgon är tanken att jag och kidsen ska till Romme Alpin med brorsan och hans familj. Men prognosen visar att det ska bli -15° så jag vet inte jag om det blir något av det. Men en liten stund kanske vi står ut där i backen ändå.

Nu ska jag fortsätta lyssna klart på den här låten och sen är det dags att hoppa i sängen.

Ha det gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Vilken fin tillbaka blick du gav i förra inlägget (sorry känns som jag tagit bloggledigt ;-) )
  Såklart att din bror är med dig <3 alla våra nära som inte finns med oss på jordelivet är oss nära... Så tror jag iaf! Snart är det fem år sedan min mamma gick bort...

  Vilken mysig nyår ni hade i stugan trots vattenläcka och din man är ju en hejare på rör ;-)
  Ja tänk vad beroende man är av vatten tycker det är likadant när strömmen går...

  Jag har jobbat dessa två dagar, ledig idag, imon åker vi långt norrut för att spela hockeycup hela helgen

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Här blir det en innedag idag om vi inte åker till badhuset. Termometern visar fortfarande -22 och då är det inte skoj att vara ute. Brrrrr!
  Hoppas ni fick till en sväng i backarna :-)
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!