onsdag 13 januari 2016

Hänga på oss ändå

Oj, nu var det ett tag sen det blev något skrivet här. Och datorn är fortfarande trasig så det blir väl till att lämna in den. Tänk att jag tycker att sådana saker är så jobbiga och jag drar ut på det, egentligen är det ju inte så himla jobbigt.

Jag kör en lite bildbomb från tiden som gått sedan sist jag skrev.


Så skönt med lediga dagar och kunna starta dagen med lite träning och inte känna någon stress. Sen blev det skridskoåkning i kylan. Det var kallt så vi blev inte långvariga. Vi lyxade till med lunch på Max efter åkningen och sen fick det bli soffan och Tour de ski.


Kylan höll i sig i flera dagar och det var en dag som vi knappt var utanför dörren. Lilltösen hade en kompis här hela dagen. Det blev bland annat kladdkakebak och filmmys. Och shit, nu kom jag på att filmerna ska lämnas tillbaka idag, och jag har redan pyjamas på mig så det blir ju så att maken måste ge sig iväg ;).


Har hunnit bläddra i lite gamla tidningar. Var på jakt efter lite bra träningsprogram att kunna köra hemma men fastnade vid en artikel om hälsovinster med att äta fisk. Jag försöker bli bättre på att laga mer fisk så det är ju peppande att läsa om hur nyttigt det är.Så fick vi en fantastisk dag ute på sjön. Eller en dag var väl att ta i, vi blev rejält kalla så det blev nog max två timmar. Och lilltösen hade problem med sina skridskor och fick ont i fötterna på en gång. Fast då fick hon dra på sig skorna och hänga på oss ändå för att åka hem på en gång när det är så otroligt vackert det går ju bara inte. Och hon klagade faktiskt inte över det, tack och lov.


Och skottning har det blivit för äntligen, äntligen har vintern kommit på riktigt!


Lite skidåkning har jag fått till också. Och jag är på riktigt lite orolig över hur jag ska fixa Halvvasan. Mitt längsta pass är på ca 8.5 km och då var jag rejält trött efteråt. Det är väl bara att ligga i med träningen nu antar jag.


Nu börjar värmen återkomma i tårna. De blev helt genomfrusna efter kvällens skidskola. Ikväll var det teknikskola genom mitt jobb med åkare från Falun/Borlänge skidklubb som ställde upp som instruktörer. Riktigt bra att få höra vad man ska tänka på och vad man behöver försöka ändra på för att få bättre teknik. Men oj vad jag frös, tårna var bortdomnade när jag kom hem.


Ja det var en massa bilder det. Nu ska jag ta och lägga undan telefonen och koncentrera mig på Liverpoolmatchen.

Ha det gott! 

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Vilka bilder! Ser fint ut. En braskamin skulle jag också vilja ha att värma mig vid. Kram.

  SvaraRadera
 2. Vika fina bilder Jennifer och vilket vackert vinterlandskap ni får njuta av. Även vi skåningar har fått vår del av snö och kyla så nog har vintern kommit med besked alltid. :)Du kommer fixa Halvvasan strålande vännen. Heja dig! :)

  Ta hand om dig i kylan och ha en riktigt fin helg.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag är också utan dator... fick ett samtal från dataexperten och troligtvis går inte mina bilder att rädda! det suger kan jag säga! men men finns ju en hög av dom på bloggen/fb och insta

  Gaaaaaah det vänder sig i magen när du skriver att ni åker på en sjö... typ illamående känsla! Det är så mycket på nyheterna att folk går igenom isen. kanske mer lurigt här på västkusten som inte har det så kallt så länge jämfört med norrut! Hur som så är det obehagligt ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!