måndag 3 augusti 2015

Faktiskt så var både jag och maken i sjön

Alltså i lördags hade vi en riktig sommardag. Solen sken och det var skapligt varmt, ja så varmt som det brukar vara en normal svensk sommardag (alltså inte supervarmt). Efter frukosten (som numera intas tidigast kl 9, vi har liksom börjat sova lite länge) så packade vi badväskan och åkte till min favoritstrand i Stjärnsund (Haschibaschi-stället som maken kallar det för ;)). När vi kom in i Stjärnsund var det fullt med bilar och människor och jag blev nervös att det skulle vara smockat på stranden. Men det visade sig att det var marknaden i Stjärnsund som lockade folk, på stranden blev vi i princip ensamma, så skönt! 
Faktiskt så var både jag och maken i sjön. Fast det blev bara en gång för sen ville jag försöka få tillbaka värmen i kroppen :). Kidsen var inte heller i vattnet särskilt mycket utan de lekte mest och byggde båtar.

Jag hade inga vikter med mig till stugan den här gången utan körde med gummiband bara. Perfekt att ha med sig ju, fast jag tycker faktiskt att det är lite trist att träna med dem om jag ska vara ärlig.


Frukost och träning ute gillas.


Jag tog cykeln till stugan i torsdags. Typiskt nog så regnade det så jag var totalt dyngblöt när jag kom fram. Tack och lov att vi har dusch så att jag kunde duscha varmt och tina upp mig.
Jag skulle egentligen ha cyklat hem igår men jag vaknade med halsont så jag ville inte riskera något så cykeln fick hamna på taket på bilen.

Igår firade vi min kära mamma som fyllde år i lördags, så var vi och hälsade på svärmor en kortis också. Så kändes det gött att komma hem till äldste grabben.  Han vill inte längre hänga med till stugan och så har han ju sin fotboll som han inte vill missa. Jag är tacksam att han har så bra vänner som han kan vara med när vi inte är hemma, så att han slipper vara själv. 

Idag har maken börjat jobba igen och äldste grabben har påbörjat sina två sommarjobbsveckor. Jag och kidsen har två veckors ledighet kvar och det känns fantastiskt. Lillgossen leker för fullt med grannkillen och lilltösen är just nu på poolparty hos granntjejen. Men sen tar vi och åker till stugan igen.

Ha det gott!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Härligt Jennifer! Så mysigt att ta dagarna som de kommer. Ta sovmorgon och bada om vädret tillåter. Låta livet få gå i ett lite långsammare tempo. Ha det fortsatt gott och ta hand om varandra.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen som att du njuter av semestern, trots det halvkassa vädret så tycker jag att det har varit skönt att som du säger bara vara och ta det lugnt...
  Jag har också två veckor kvar av semstersn, den har bara flugit förbi....bloggtiden har verkligen blivit åtsidosatt men jag har kikat in här ;-)
  Hoppas att ditt halsonda har släppt....
  Du som är så duktig på hemmaträning, du har inte provar TRX band??? Jag har köpt egna spännband (mycket billigare) och satt ihop, tyvärr har jag inte testat dom än men de ligger klara att användas, finns en massa bra övningar på nätet...

  Ha det gott
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Så härligt. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!