fredag 14 augusti 2015

Moster igen

Sista semesterdagen idag, blä säger jag, om jag ska vara helt ärlig. Jag hade lätt kunnat ha semester några veckor till. Fast det är ju en ledig helg kvar innan det är dags för jobb igen :). Den här veckan har vi mest chillat här hemma och gjort lite småfix.


Tanken var en mysig kväll ute på altanen men precis när jag tänt ljusen så började det blåsa så kallt, så det blev till att flytta in till soffan istället.Bråk och tjafs mellan dessa två men också väldigt mycket lek <3.

Jag har gått upp före kidsen och kunnat tagit kaffe i soffan med morgon-tv på. Det är inte ofta det händer.

Ikea har besökts ett par gånger för att köpa hem lite smått. 

I onsdags blev det ett biobesök. Vi skulle se "Miniorer" tänkte vi. Bara det att jag hade ju sett fel, den filmen gick inte på onsdagen utan på lördagen. Men det går ju inte att åka hem från biografen utan att ha sett en film så då fick det istället bli "Den stora nötkuppen". Som tur var gillade kidsen den :).

Ett roligt och bra cykelpass med grannen har det blivit. Vi har börjat känna att det kan vara bra att ha sällskap vid cykling så att man kan hjälpa att dra varandra och kunna ligga lite suget :). Sen har det blivit hemmaträning.


Jag har hittat flera bra pass på Pinterest, fast jag får modifiera dem lite så att de funkar för mitt knä.


Idag har vi besök av en av lilltösens fina kompisar. Det har spelats spel, cyklats till lekpark och affären. Snart dags att fixa lunch och sen ska tjejerna baka har de bestämt.
Och så måste jag ju förstås berätta att jag har blivit moster igen! Syrran som bor i Karlstad fick igår en liten tjej. Så nu hoppas jag att vi snart får möjlighet att åka ner till Karlstad så att vi får träffa det lilla underverket.

Men nu måste jag gå in och fixa käk till kidsen. Ha det gött!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Grattis moster!! Roligt med en till lill-kusin :).
  Förstår känslan av sista semesterdagen. Men v ngn konstig anledning går det ändå när man börjar jobba igen. Njut nu av dagen o helgen som är kvar innan allt sätter igång igen!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Usch det här är min sista semesterdag också !!!
  Men som sagt en helg kvar och på väg mot Göteborg :)
  Och grattis till moster som låter så mycket snällare än faster ;) som jag är och bara kan bli hihi
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis kära moster! Vad roligt med en ny liten familjemedlem att lära känna. :) Njut av helgen och så hoppas jag att det känns rätt ok att börja jobba igen på måndag och att vardagen inte är så dum den heller. Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Grattis Moster!
  Minionerna måste ni absolut se ... Sen vill mina barn se Den stora nötkuppen så kul att ni gillade den, då vet vi att den är bra :) Kram.

  SvaraRadera
 5. Grattis moster! Vad kul!
  Jag har jobbat i en vecka och det känns så där inför detta året. Har bytt avdelningen och det känns inte helt bra i dagsläget...
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!