måndag 15 juni 2015

Så var det det där med mitt knä

De där lediga dagarna går alldeles för fort och jag trivs alldeles för bra med att vara ledig ;). Tid för bloggvärlden prioriteras ner mer och mer, just nu är jag inne i en period där jag känner att jag har annat som går före. Men här kommer bilder från torsdag-lördag.
I torsdags var det skolavslutning för våra barn, jordgubbar till frukost är ett måste den dagen :). Och tänk vilken tur vi hade med vädret, det var soligt och fint. Avslutningen är på vackra Gammelgården och jag tog en hel del foton med kameran men de har jag inte hunnit föra över till datorn så här är det mobilbilder. Jag fattar fortfarande inte att äldste grabben gick ut nian och ska börja gymnasiet till höst. Efter sång och tal av rektorer så var det sommarlov och vi stack till stan och käkade en god lunch. Sen var det dags att handla och fixa till oss inför lite grillparty hos en av grabbens kompisar. Det blev en toppenkväll och jag är nöjd att grabben och hans kompisar var nöjda med att vara hemma och käka gott och spela fotboll.
På fredagen var fritids stängt och jag var hemma med kidsen. Det var soligt och härligt ute så städning prioriterades bort mot en cykeltur till lekparken på förmiddagen.På eftermiddagen var det dags att åka till en fysioterapeut i grannstaden för att få mitt knä undersökt. Kidsen fick lov att hänga med och eftersom de var så snälla och duktiga där så blev det till att stanna och käka glass på ett jättemysigt café.Även lördagen bjöd på sol mestadels av dagen. Jag och lillgrabben tog en cykeltur och så passade vi på att plocka lite fina blommor.Framåt em/kväll mulnade det dock till. Vi skulle hem till makens kollega, de hade en liten firmafest. Och shit så fint de bodde. Ett stort fint hus vid vattnet och så hade de även en mysig stuga på tomten (det är den som syns på bild). En liten strand hade de också och kidsen hade bestämt sig för att bada och trots att det var ruggigt väder och iskallt i vattnet så var de i. Kidsen tyckte att vi skulle ta och köpa deras hus, och ja jag skulle kunna tänka mig att bo där faktiskt :).

Ja så var det det där med mitt knä då. Jag hade liksom förväntat mig att få till svar från fysioterapeuten att det bara var lite inflammerat och att en Iprenkur och vila skulle göra susen. Men han sa att det troligen är menisken som är skadad. Jag får inte springa eller provocera knät. Jag fick övningar/sjukgymnastik som jag ska köra flera gånger per dag så ska jag tillbaka om två veckor för att få nya övningar. Känns skittrist måste jag säga. När jag sa att jag känner mig lite stressad för att jag har flera lopp att springa i höst sa han bara "Nej". Men jag tänker inte ge upp hoppet om att kunna springa i höst, jag ska ligga i ordentligt med sjukgymnastiken och hålla tummarna för att det gör susen.

Ha det bra!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. samma här det blir mindre och mindre tid med bloggandet....
  Ser iaf ut som ni hade en härlig helg :-)

  Usch så tråkigt med knät men gör nu som doktorn säger ;-)

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt med ditt knä :-( jag har själv opererat mitt ena knä 2 ggr. Korsband och minisk pga fotboll och squash. Träna,träna,träna knät med övningarna du fått så att musklerna runt knäet blir starka :-)
  Drygt och tråkigt men det kommer bli bra ska du se :-)
  Hoppas ni hade en härlig midsommar.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. En massa härliga sommarbilder!! Ser underbart ut:)
  Men så tråkigt med ditt knä. Bra att du inte ger upp hoppet ändå!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. En massa härliga sommarbilder!! Ser underbart ut:)
  Men så tråkigt med ditt knä. Bra att du inte ger upp hoppet ändå!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!