torsdag 4 juni 2015

Fylld av tacksamhet

Idag har vi haft "kick-off" med jobbet. Och vilken rolig dag det blev, vilka otroligt härliga kollegor jag har. Jag känner mig fylld av tacksamhet över att få jobba med dem. Vi var i en väldigt fin byggnad mycket vackert belägen, skulle ju förstås ha tagit lite mer kort men det glömdes liksom bort. För några år sedan så var huset bostad åt den person som var produktionschef för SSAB i Borlänge. 
Vi startade med att få höra lite om strategin för framtiden och sedan fick vi förbereda oss för att presentera oss själva för varandra. Och då skulle det vara lite mer ingående presentation, vi hade 15 min på oss att köra presentationen. Jag tycker det kan vara lite jobbigt att prata så om mig själv, men det gick bra och det var så kul att få höra lite mer om varandra och alla bjöd otroligt mycket på sig själva. Efter ett par presentationer blev det paus och lunch på pizzeria. När alla presenterat sig så blev det en riktigt rolig femkamp utomhus. Dessvärre blev det inte vinst för mitt lag så det sved lite ;). Sen gick vi in och lagade en riktigt god trerätters middag tillsammans.

Ja som sagt en riktigt bra dag! Men nu är jag så trött så jag tror jag somnar bums när jag släcker lampan. Eller nja, jag ligger nog och funderar en stund hur grbban har det i Stockholm, han är där på klassresa och jag har inte fått tag i honom på telefonen. 

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk dag med kollegor.
  Hade dina grabbar det bra i Sthlm?
  Tack, jag är supernöjd😊.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag Jennifer och vilken skön känsla. Att känna tacksamhet över de människor man arbetar tillsammans med dagligen. Kollegor och vänner. Att få ha roligt tillsammans utanför arbetet. :)

  Jag hoppas sonen hade det toppen i Stockholm?

  Tack snälla rara Jennifer för kramar och värme hos mig. Det betyder så mycket ska du veta. Tack.♥

  Sköt om dig vännen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!