tisdag 2 juni 2015

Fantastiskt bra

Tiden springer iväg för mig känns det som. Helgen med tjejerna i en stuga i Värmländska skogen var fantastiskt bra. Och fredagseftermiddagen och kvällen var till och med solig och fin :).


Resten av helgen så regnade det väl mer eller mindre hela tiden. Men vad gör väl det när man har så fina vänner att få umgås med. Det blev lite träning, mys i stugan, god mat, skratt och prat. Vi gav oss även ut på lite "äventyr" och tittade på ett mystiskt kors i marken och på gamla bunkrar sedan andra världskriget. 
Och trots regn och kyla så blev det faktiskt dopp i sjön både lördagen och söndagen efter träningspassen. Fasligt kallt men riktigt uppfriskande :).

Sen hade jag turen att få komma hem till mina bästa som ordnat med en rolig mors dags-överraskning. Bowling och mat på O'Learys. Men den där bowlingmatchen kan vi snabbt glömma för jag och lilltösen kom sist ;).
Mitt knä fortsätter att bråka med mig så löpning är uteslutet. Rackarns tråkigt men så är det, jag har i alla fall fått tid hos en fysioterapeut den 12/6. Hoppas att han kan utesluta skador på menisk, korsband och ledband. Men det är bara ett knä som gör ont, det finns de som har det betydligt värre så jag ska inte klaga. Och det funkar helt ok att köra på spinningcykel så det fick bli ett sådant pass imorse och så blev det ett gympass, armar/axlar, nu på kvällen. Jag är faktiskt väldigt sugen på att skaffa mig en racercykel så att jag har ett alternativ till löpningen.

Men nu är det hög tid att hoppa in i duschen och sedan sova.

Ha det gott!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Lät som en riktigt härlig helg! :-) Trist med ditt knä, men jag kan varmt rekommendera inköp av en racer, jag själv köpte en för många år sen, när båda mina knän strejkade. Och sen dess varvar jag löpningen med just cykling, och känner att jag kan nog inte utesluta detta nu, för annars hade jag inte klarat av löpningen. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Dopp i sjön? Jag blev tvungen att läsa om två gånger för att se om jag läst rätt! Här är det handskar och halsduk som gäller och något
  dopp i havet lär det inte bli före midsommar! Otroligt fina foton du bjuder på!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Du är galen som badade!! Jag har verkligen blivit en badkruka på senare år...hahaha
  Vilken härlig helg du har haft med tjejerna, trist med vädret men det verkar vara skitväder i hela Sverige! Idag plockade jag och lilleman blommor på promenaden, i vantar, usch usch, ja för vantarna då ;-)

  Idag är jag ledig och skall ta mina killar till frisören, dags inför skolavslutning och förhoppningsvis varmare dagar

  Kram och ha en fin dag
  Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!