lördag 6 december 2014

Vad är viktigast i livet?

Alltså jag har något skit i kroppen som inte riktigt bryter ut. Jag har blåsor på halsmandlarna, det kliar i öronen och jag känner mig täppt i näsan, och så har det varit länge nu men vill liksom inte bryta ut till någon riktig förkylning. Ja ja, jag ska inte klaga över en sådan småsak (fast lite drygt är det;)).

Idag skulle lilltösen på kalas så vi var iväg och köpte present och lite nya kläder. Kul att få åka iväg med bara lilltösen och strosa runt i affärer. För har man lillgossen med så blir det lite mer stress för då är det tjat om att det är sååååå jobbigt :).


Bilder från mobilen, inte den bästa kvalitén men det var otroligt vackert ute.

Medan lilltösen var på kalaset och lillgossen lekte med kompis så passade jag på att ta en skön promenad. Och jag önskar att jag hade tagit med mig kameran, för oj vad vackert det var. Tog några bilder med telefonen men rätt var det var så tvärdog den. Det var nog någon mening med det, det var nog meningen att jag bara skulle gå där och njuta av det fina.

Äldste grabben har jag inte sett röken av den här helgen. Han sov hos en kompis igår och idag skulle de ses hemma hos en kompis och fira att en fyllt år. Kul att de har att göra. Han har haft mycket plugg på sistone så det är bra att han bara får ha det skoj.

Imorgon sticker vi till syrran i Örebro och går på julmarknad i Wadköping. Två av mina andra systrar ska dit också så det ska bli så skoj.

Hittade denna på FB, så himla bra!!!

Må så gott!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Förstår att det är drygt när det aldrig bryter ut! Gick här och gnällde för mig själv häromdagen över mitt knä som inte alltid vill som jag vill och jag började inse att jag kanske inte kommer springa Göteborgsvarvet i vår heller. Kändes lite löjligt när jag senare på kvällen fick reda på att en nära vän har fått cancer... Ok, man är sig själv närmast, men ibland måste man ändra perspektiv på saker. Som sagt, vad är viktigast i livet?!?
  Vår son hämtade jag vid elva igår kväll då han varit hos en klasskompis och gjort pepparkakshus! Kul att de har vänner omkring sig.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen vilka kloka ord, livet är verkligen kort och det gäller att leva:) Hoppas du känner dig bättre snart, din promenad gjorde nog gott:) Stor kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Så vacker både bilderna och de kloka orden på slutet.
  Hoppas du piggar på dig snart, är ju så trist att gå runt med något i kroppen som inte vill bryta ut.
  Kram fina

  SvaraRadera
 4. Riktigt kloka ord Jennifer! Hoppas du känner dig piggare och att du haft en bra andra advent!

  Vi ses i morgon! Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!