tisdag 30 december 2014

Tomten, spel och mycket skratt

Sitter och tittar på Inkognito men jag är ju så fånig och tycker det är för läskigt så jag passar på att göra ett litet inlägg :). Alltså den här julledigheten är ju bara så fantastisk, jag älskar att bara få vara och ta dagarna som de kommer.

Vi hade en riktigt bra julafton, förväntansfulla barn, sista avsnittet på julkalendern, god mat, kära familjen, Kalle Anka, massa godsaker, Tomten, spel och mycket skratt.


På juldagen blev tyvärr lilltösen sjuk, feber och snuva. Så medan resten av familjen åkte till makens bror för ännu mer julfirande så stannade jag och lilltösen hemma och myste i soffan med film och spel.


En rolig julklapp, en alldeles egen bakbok.


Efter ett par dagar med feber så var lilltösen frisk och vi tog oss en tur till Framtidsmuseet. Alltid skoj, fast planetariet blev inte någon höjdare, de tyckte det var ganska trist.


Lite slalomåkning har det också blivit. Det var väldans kallt så lillgossen åkte nog bara tre åk, sedan frös han så om tårna och ville inte åka mer. Tur då att det fanns gofika att inta i värmestugan och sedan fick det bli lite lek i snöhögar medan lilltösen fortsatte att åka.


Ja hittills har den här julledigheten som sagt varit riktigt lugn och skön. Mysiga frukostar, lek, pyssel, mycket gott att äta och så en del träning för min del. På juldagen tog jag och maken en joggingtur tillsammans, tror nog att vi ska försöka få det som en tradition för oj så skönt det var trots kylan. 

Nu är det inte många dagar kvar på det här året. Vi kommer att fira in det nya året i stugan med vänner. Men det kommer att kännas konstigt, för i år är första året som äldste grabben inte kommer att vara med oss. Han kommer att fira in det nya året med sina bästa kompisar (tack och lov tillsammans med den ena kompisens familj). Det känns lite i hjärtat, men jag förstår honom att det är roligare att få vara med kompisarna och när jag tänker tillbaka så firade jag nog inte nyår hemma när jag gick i nian.


Om jag inte hinner kika in med någon mer nyårshälsning så passar jag på att nu önska er ett riktigt Gott Nytt År!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Låter som ni har haft det riktigt bra :-)
  Önskar dig ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!!
  Kramar från mig.

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni haft det ( förutom sjukdom).

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År
  Kram Karro

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och visst har det varit skönt med alla RÖDA dagar - älskar det också. Önskar di med ett riktigt gott nytt år!

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Härliga jullovsledighet. Njuter för fullt. Gott nytt år. Kram.

  SvaraRadera
 5. Tråkigt med sjukstuga men det låter som ni har haft en härlig jul och verkligen tagit vara på ledigheten.
  Jag vet inte heller om jag firade nyår med min mamma o pappa när jag gick i nian får jag välja när mina går i nian så vill jag ha dom hemma men vi får väl se den dagen ;-)
  Här har förkylningen också slagit till vi alla fyra går o hostar och små snörvlar, jag hade tänkt mig träning (extra träning) nu när mannen också var ledig men jag har i alla fall tagit mig ut på raska promenader och det har varit riktigt härligt...
  Idag har vi varit ute med grannarna och deras barn i pulkabacken med picknick korg, jag är ju inte så bra på sådant där att ta mig ut med fika och allt men så tänker jag på dig som är så duktigt och initiativ tagande och hittar på en massa kul med dina barn... vi hade en riktigt trevlig stund ute!

  Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!