måndag 15 december 2014

Full fart

Den här helgen svischade förbi och nu går måndagen mot sitt slut. Julbordet i fredags blev riktigt trevligt och bandvagnsfärden gick faktiskt bra, inga spyor ;).

Lördagen, luciadagen, började med mys framför teven med kaffe och lussebullar. Sen var det full fart hela dagen inför kvällens glöggfest här hemma.Fick god choklad, fina blommor och en fin tomte av våra gäster på glöggfesten.


Det var äldste grabbens bästa kompisar med familjer som kom hit och det blev en supertrevlig kväll.

Söndagen började med soligt och fint väder så vi tog oss ut till skogen på förmiddagen för lite promenad och lek. Härligt att få lite solljus på sig.
På söndagseftermiddagen fick vi besök av fina Linda och hennes goa tjejer. Pepparkaksbak stod på agendan, kidsen var så duktiga och kavlade för fullt och dekorerade sedan pepparkakorna med kristyr.


Tredje ljuset tändes under söndagen.


Jag fick en ask med Yogi Tea av Linda med diverse smaker och så är det skoj med de små citaten som finns på tepåsarna. Tack Linda!

Imorse var det dags för lillgossens lussefirande på skolan. Det är alltid lika roligt att titta på dem, de är så duktiga.Efter jobb och fritids var vi hembjudna till kompisar för middag och lek. Och det blev en riktigt trevlig em/kväll. Så vi säger tack till Elin och barnen för idag. Man borde hitta på mer sådant under veckorna så att det inte alltid bara blir samma lika.

Lite träning har det såklart också blivit under dessa dagar men inte så mycket som jag önskat. Min kropp svarar inte det minsta. Varken styrkan eller flåset är med mig nu och jag måste verkligen gå iväg och kolla om jag ligger fel i levaxindosen.

Men nu är det dags att krypa ner i sängen.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Härligt och mysig med glöggfest, pepparkaksback, lek, lucia, kompisar och tredje advent! Jättefint. Jag har gjort pepparkaksdeg och kan inte sluta äta upp den ;) Tveksamt om det blir något gräddat här däremot ont i magen ;)

  Skönt med träning och bra att du kollar din levaxindos. Min mamma äter levaxin sedan jag var liten och vet hur viktigt det är att dosen är rätt.

  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Ja, mer smådejter mitt i vardagen. Livar upp. Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga dagar!! :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!