söndag 30 oktober 2016

Leos lekland

Det var en rackarns seg förkylning jag åkte på. Är fortfarande trött, snuvig, hostig och har ont i bihålorna. Skittrist!!! Men jag hoppas att en veckas ledighet gör att jag blir riktigt frisk. Jag har försökt vila så mycket som möjligt under helgen.


Lilltjejen fixade scones till oss på lördag morgon. Jag och lillkillen slappade i soffan under tiden.

Det blev sen en kort vända till köpcentret för att fixa lite presenter. Och så såg jag att det var 25% rabatt på de muggar jag länge velat ha, så då var jag ju bara tvungen att köpa ett par. Men jag var ju inte helt kry och då blir min mage lätt orolig. Så när jag står där och ska betala muggarna så känner jag bara att jag måste rusa till en toalett. Givetvis är det kö, blir lite smått kallsvettig och undrar vad tusan jag ska göra?!? Tack och lov blev det en ledig toalett innan det hände en olycka. Kidsen tyckte det var lite småroligt att jag fick så bråttom till toaletten. Men själv tyckte jag inte det var det minsta roligt :(.


Dessa muggar är det jag länge velat ha, Swdish Grace. Det var extra gott att dricka morgonkaffet imorse :).


Jag överlevde i alla fall lillkillens barnkalas idag. Det var hur smidigt som helst att ha det på Leos lekland. De fixade med allt och jag och den andra mamman behövde bara finnas till hands om det skulle vara något. Kidsen tyckte dock att fikastunden i fikarummet var lite väl lång för de ville leka i leklandets alla roliga grejer. 


Riktigt nöjda och svettiga barn var det som lämnade kalaset. 


Nu ska jag bar titta klart på Johan Falk, sen blir det sängen. Imorgon drar jag och   småkidsen till Sälen. Ser tyvärr inte ut att bli något höjdarväder men det ska bli skönt med lite miljöombyte.

Ha det!

Kram Jennifer


1 kommentar:

  1. Hoppas att du känner dig piggare efter ledigheten. Min svägerska har de där muggarna och jag gillar dem skarpt.
    Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!