torsdag 1 december 2016

Välbehövligt

1:a december, stanna tiden lite nu, jag hinner liksom inte med. Idag har jag vabbat med lillgrabben och jag får lov att säga att det var nog välbehövligt för mig. Förutom att spela spel och ritat så har vi bara legat i soffan, han har tittat på film och jag har sovit. 
Vi tittade på julkalendern i morse och den verkar ju jättebra! Precis i den stilen som vi vill ha den, lite mystik, spänning, fin miljö och "julig".


Vi försökte få oss lite julstämning i söndags när det var 1:a advent. Vi åkte på julmarknaden i Säter, riktigt mysigt, och frös gjorde vi som vi alltid gör :).

Men annars så saknar jag snö, det blir så mörkt och tråkigt utan snö. När vi var i Sälen på höstlovet så blev vi överlyckliga över att få leka i snön och vi längtar tillbaka. Så vill jag såklart få snö här hemma också. 


Men nu ska här fikas, lilltjejen har bakat chokladbollar.

Kram
Jennifer


2 kommentarer:

 1. Jag vabbade också förra veckan... magsjuka :-/

  Julkalendern är både mysig och spännande tycker jag.
  Barnen gillar den också. Eller ja, sonen :-) Mina tjejer är för stora nu tycker de.

  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Heeeeeeej

  Nu har jag läst ikapp mig lite... jag har pausat ett bra tag nu men det var så mycket då och sen har allt bara rusat förbi och jag tänker att "idag skall jag göra ett inlägg" men får liksom inte tummen ur...
  Vi kollar också på julakalendern och vi gillar den vi med

  Jag älskar denna tiden innan jul, den skulle gärna få vara lite längre..

  Hoppas att lillgrabben mår bättre
  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!