onsdag 2 mars 2016

Visst gjorde det ont i kroppen

Jag gjorde det! Jag tog mig i mål på Halvvasan, 45 km på längdskidor, det är inte illa för att vara jag. Visst, det tog sin lilla tid (4 h 20 min) men jag är galet nöjd för jag ser mig fortfarande som nybörjare på längdskidor. Jag hade hört att de första 12 km var jobbiga så då tog jag det väldigt lugnt, kanske lite för lugnt. Men när man aldrig har åkt så långt så är det svårt att veta hur det ska gå. Och visst gjorde det ont i kroppen och ett tag funderade jag hur jag kunde vara så dum att utsätta mig för detta. Men på ett sätt så är det ändå så roligt med sådana saker och när man väl klarar av det så känns det ju bara så bra! Och jag som annars tycker det är läskigt med nedförsbackar bara längtade efter nerför mot slutet.


Så himla nervös innan. Och det kändes än mer nervöst när man var helt själv där innan start och inte hade någon att surra med. Vet inte hur många gånger jag besökte bajamajorna, säkert fyra gånger. Men allt gick ju bra och jag hade inte alls behövt vara så nervös.

Nyduschad och så nöjd efter att ha tagit mig i mål.

Och idag har jag rejäl träningsvärk kan jag lova. Mest i höfterna men känner i hela kroppen, till och med i händerna.

Jag vilade helt från träning dagarna innan loppet. Men uteaktivitet med kidsen har det blivit. I söndags hade vi ju kanonväder så då blev det skridskor på Ösjön. Så himla härligt och det är så galet vackert!


Men nu tjuter den där himla tvättmaskinen så det är dags för mig att gå hänga tvätt. Sen blir det till att titta på fotboll, Liverpool spelar match, och tänk att min grabb är där och tittar på matchen. Imorgon kommer han äntligen hem.

Ha det bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Så tufft! Heja dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!! Blev lite sugen när jag såg bilder på tv under helgen, med perfekta spår och väder. Åkte tjejvasan förra året i mildväder :(
  Till helgen åker maken vasaloppet och jag hejar på :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gud så duktig du är! :-)Jättegrattis! :-)kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Heja dig!!!! Du är grym :-)
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Du är grym Jennifer! :) Heja dig och vilken skön känsla att korsa mållinjen. Du gjorde det! Imponerande och inspirerande. Och jag kan tänka mig att det trots allt är en ganska skön träningsvärk. :)

  Kram på dig vännen och ha en bra start på veckan.♥

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!