måndag 21 mars 2016

Fegade lite

Måndag och ännu en helg är över. Och inte fick jag sova ut direkt, lillgossen vaknade kl 6.20 både lördag och söndag. Jag frågade om han inte kunde gå ner själv en stund men se det ville han inte. Ja ja, så kan det vara och det är ju ändå skönt att inte sova allt för länge. 


Lördagsfrukosten 

Efter en god frukost stack jag och grannen ut på årets första cykeltur. Och oj så härligt det var, så skönt att få susa fram. Nu gick det inte särskilt fort eftersom det är mycket grus på vägarna så vi fegade lite och så hade vi världens motvind på vissa ställen.
På eftermiddagen så var jag House of Lola-visning. Har aldrig varit på någon sådan, det fanns en del fint men det var inte så speciellt tyckte jag. Men vi hade riktigt trevligt och det bjöds på gott vin, ost och kex och lite annat gott plock. Och perfekt att starta på em så hann jag hem och få lite lördagsmys med kidsen också. Och nu har ju Gladiatorerna börjat igen så det ville de såklart se.

På söndagen körde vi lite bad i äventyrsbadet. Som kidsen har tjatat om att åka dit. Förra helgen så grät de och var helt förtvivlade över att vi inte åkte dit. Och vi fick höra att vi aldrig gjorde något som de tyckte var roligt utan bara sådant som vi tyckte var roligt. Så igår när vi äntligen åkte dit kan jag lova att det var nöjda barn. Det blev ett fasligt åkande i rutschbanorna.

Och så gjorde jag något galet igår, jag och en kompis anmälde oss till Öppet spår. Oj, oj, oj, hur tänkte jag då??? Ja, ja, det ska nog gå men, det gäller att få till en hel del långpass och vänja kroppen vid att hålla på under en lång tid. Gav mig ut på ett "litet" långpass, kan man säga så :), igårkväll, 14 km "wagging" blev det. Körde varannan låt springa/jogga varannan låt gå. Var lite rädd för att knät skulle braka ihop, men det gick jättebra att göra så. 

Nu tror jag att jag ska ta och titta på Mästarnas mästare på SVTplay.

Ha det bra!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Här har vi också en kille som vaknar tidigt och som inte heller vill vara uppe själv. Ibland lyckas jag få honom att ligga och mysa en stund men oftast är det bara å pallra sig upp. ;-)
    Blev sugen på att köra som du, varannan låt jogga varannan gå. Låter som något jag skulle gilla :-)

    Glad påsk på dig!! Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!